S Janem Surým procházka Tylovicemi

Přijměte pozvánku Jana Surého na procházku historií i dneškem Tylovic...  Žije zde už téměř padesát let a za tu dobu se Tylovice staly jeho druhým domovem.

projít na článek

Procházka Tylovicemi s Janem Surým

Rožnovská knihovna pořádá letní procházky po různých částech našeho města. Kdo má zájem se blíže seznámit s Tylovicemi, je srdečně zván na vycházku ve čtvrtek  4. srpna 2016. Sraz je v 16 hodin před knihovnou. Průvodcem bude Jan Surý, který má historii Ty

projít na článek

Na procházku s Janem Surým

Rožnovská knihovna opět pořádá o letních prázdninách čtvrteční vycházky městem. Do Tylovic je naplánována na 17. srpna 2017 s pamětníkem Janem Surým. Sraz je v 16 hodin před knihovnou. Informace o dalších vycházkách zde.  (MTA, foto:knir.cz)

projít na článek

Procházka Tylovicemi

Osm letošních prázdninových vycházek rožnovské knihovny zahájilo putování po Tylovicích. Konalo se 9. července a mnohé překvapilo, kolik zajímavých a neobyčejných zákoutí tato městská část nabízí. Zmiňuje se o nich i Richard Sobotka ve Spektru Rožnovska:

projít na článek

Co ukázal sčítací maraton v Tylovicích

TYLOVICE - Kolik aut projede Tylovicemi za den v obou směrech? Na tuto otázku je těžká odpověď. Každý Tylovjan, který bydlí u cesty, odpoví, že HODNĚ...

projít na článek

Zvonička oznamuje smutnou zprávu

TYLOVICE - Dnes po obědě se Tylovicemi rozezněl zvon v dřevěné zvoničce, aby oznámil smutnou zprávu. Ve věku 84 let zemřel pan Bedřich Šmajstrla.

projít na článek