Prodej předpěstované sadby zeleniny

Z nabídky předpěstované sadby zeleniny u nás můžete zakoupit salát, kedlubny a květák. Vše z vlastní produkce! The post Prodej předpěstované sadby zeleniny appeared first on ZAHRADNICTVÍ PÍSEK s.r.o..

projít na článek

Zahájení prodeje balkónových květin a zeleninové sadby

Otevíráme pro Vás prodejní skleník plný balkónových květin a zeleninové sadby. The post Zahájení prodeje balkónových květin a zeleninové sadby appeared first on ZAHRADNICTVÍ PÍSEK s.r.o..

projít na článek

Pěstování zeleniny podle klimatických podmínek

Pěstování zeleniny je umění, které vyžaduje porozumění nejen zemědělským postupům, ale také místním klimatickým podmínkám. Zahrádkáři a zemědělci se stále..

projít na článek

Prodej vánočního kapra

Prodej ryb na Vánoce 2023 na sádkách a prodejnách společnosti Rybářství Třeboň a.s. a u smluvních prodejců v celé ČR.

projít na článek

Svatomartinský víkend

V žen z kazn ci, r di bychom v s pozvali na Svatomartinsk v kend v Zahradě Lis . Akce se kon 11.-12. listopadu 2023 (pouze SO NE, vždy od 8.00 18.00 hod.). Program akce: Zah jen prodeje Svatomartinsk ho v na (Vinot ka V no100) Ochutn vka a pro

projít na článek

Na prodej dům na Šumavě

Nově mám na prodej rozlehlý rodinný dům v právě probíhající rekonstrukci v obci Benešova Hora na Šumavě. Pokud jste někdy snili o nemovitosti na horách s výhledem na okolní kopce a kterou si navíc můžete upravit dle svých představ, toto je nabídka právě p

projít na článek