Zahájení prodeje balkónových květin a zeleninové sadby

Otevíráme pro Vás prodejní skleník plný balkónových květin a zeleninové sadby. The post Zahájení prodeje balkónových květin a zeleninové sadby appeared first on ZAHRADNICTVÍ PÍSEK s.r.o..

projít na článek

Prodej letniček a balkonových květin zahájen

I přes nepříznivé počasí pozvolna začíná prodej letniček a balkonových květin. V sortimentu naleznete převislé, vzpřímené i tzv. anglické muškáty (Pelargonium peltatum, P. zonale, P. grandiflorum), petůnie a surfínie (Petunia), million bells (Calibrachoa)

projít na článek

ZAHÁJENÍ PRODEJNÍ SEZÓNY 2023

Od pondělí 20. března zahajujeme jarní prodejní sezónu. Sortiment rostlin pro vás budeme v následujících týdnech postupně připravovat. Jen co se více oteplí, bude zahájen prodej letniček a balkonových květin. Těšíme se na Vaši návštěvu. Zahradnictví Adelo

projít na článek

Prodej předpěstované sadby zeleniny

Z nabídky předpěstované sadby zeleniny u nás můžete zakoupit salát, kedlubny a květák. Vše z vlastní produkce! The post Prodej předpěstované sadby zeleniny appeared first on ZAHRADNICTVÍ PÍSEK s.r.o..

projít na článek

Zahájení prodeje 2019

Zahájení prodeje na kolektivní zájezdy a pobyt v Itálii a Chorvatsku na sezónu 2019

projít na článek

Zahájení prodeje sazenic jahod pro jarní výsadbu

Můžete vybírat z nabídky sazenic jahod pro jarní výsadbu. Nabízíme jednouplodící odrůdy: Honeoye, Korona, Karmen a Senga sengana. Dále pak stáleplodící odrůdu Aromas a Ostara. Odrůdy se budou celou sezónu měnit. The post Zahájení prodeje sazenic jahod pro

projít na článek