Prodej RD 2+1 Bořitov

Nedaleko od hlavního silničního tahu Brno – Svitavy, v Bořitově u Černé Hory, nabízíme ve výhradním zastoupení majitele k prodeji rodinný dům 2+1 se zahrádkou. Dům stojí v klidném místě, zahrada je obklopena zelení. Plocha pozemku patřícího k domu je 310 m2, domem zastavěno 85 m2. Za vstupem do domu je z chodby vstup do jednotlivých pokojů, prostor. Z chodby dále vstup do kuchyně s jídelnou , koupelny a samostatného WC. Dům je částečně podsklepen, Přes dům průchod do dvora, zahrady. Do domu přivedena voda, elektřina, plyn, napojení na kanalizaci. Ohřev vody pro radiátory možný plynovým kotlem. Pro bližší informace a sjednání prohlídky telefonicky kontaktujte makléře. Cena za nemovitosti 3.500.000,- Kč + provize RKThe post Prodej RD 2+1 Bořitov first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Prodej RD 3+1 Bořitov

V Bořitově u Černé Hory, 25 km severně od Brna, nabízíme ve výhradním zastoupení majitele k prodeji velmi pěkný rodinný dům 3+1. Kompletně rekonstruovaný dům s krásným interiérem stojí v klidném místě, téměř na konci slepé ulice. Celková plocha pozemku pa

projít na článek

Prodej zemědělské půdy

Nabízíme k prodeji zemědělskou půdu v katastrálním území Ořechov okres Brno-venkov. POZOR jedná se o prodej podílu v celkové výši 1/12 na parcelách č. 6229 a 7707. Prodej v rámci IS, bude prodáno nejvyšší nabídce. Pro více info. volejte RK.The post P

projít na článek

Spuštěn prodej bytových jednotek v A5

Dne 1. května 2020 byl spuštěn prodej jednotek v novém projektu bytového domu A5. The post Spuštěn prodej bytových jednotek v A5 appeared first on Rezidence Stella Rozdělov.

projít na článek

Grand Prix Rakouska 2023 prodej zájezdu a vstupenek

Koupit vstupenky zde. Prodej vstupenek v prvním zlevněném cenovém pásmu byl zahájen 19.7.2021 . Prodej zájezdu zahájen. Koupit zájezd zde. The post Grand Prix Rakouska 2023 prodej zájezdu a vstupenek appeared first on ONEGPTICKETS.

projít na článek

Prodej dveřních doplňků pozastaven

Prodej dveřních doplňků je během ledna a února z technických důvodů pozastaven. Článek Prodej dveřních doplňků pozastaven se nejdříve objevil na ATHENA - Dveře Janda.

projít na článek