Prodej RD 3+1 Bořitov

V Bořitově u Černé Hory, 25 km severně od Brna, nabízíme ve výhradním zastoupení majitele k prodeji velmi pěkný rodinný dům 3+1. Kompletně rekonstruovaný dům s krásným interiérem stojí v klidném místě, téměř na konci slepé ulice. Celková plocha pozemku patřícího k domu je 123 m2, domem zastavěno 75 m2. Podsklepený dům má obytnou plochu rozloženou ve dvou úrovních. V přízemí vstupní otevřený prostor, koupelna, WC, vstup do sklepa, dílny, kotelny. V mezipatře kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj a další samostatný pokoj, v patře větší prostor se šatními skříněmi a ložnice. Do domu přivedena voda, elektřina, plyn. Ohřev vody pro radiátory možný plynovým kotlem s možným přepínáním na kotel na pevná paliva. Průkaz energetické náročnosti budovy zpracováván, do doby dodání průkazu uvádíme kategorii „G“. Dobrá lokalita, dobrá vybavenost v obci, dobré dopravní napojení na hlavní silniční tah Svitavy – Brno, z 2 km vzdáleného Rájce-Jestřebí přímé vlakové spoje do Brna v pravidelných půlhodinových intervalech. Pro bližší informace a sjednání prohlídky telefonicky kontaktujte makléře. Cena za nemovitosti je 4.370.000,-K + provize RK.The post Prodej RD 3+1 Bořitov first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Prodej RD 2+1 Bořitov

Nedaleko od hlavního silničního tahu Brno – Svitavy, v Bořitově u Černé Hory, nabízíme ve výhradním zastoupení majitele k prodeji rodinný dům 2+1 se zahrádkou. Dům stojí v klidném místě, zahrada je obklopena zelení. Plocha pozemku patřícího k domu je 310

projít na článek

Prodej zemědělské půdy

Nabízíme k prodeji zemědělskou půdu v katastrálním území Ořechov okres Brno-venkov. POZOR jedná se o prodej podílu v celkové výši 1/12 na parcelách č. 6229 a 7707. Prodej v rámci IS, bude prodáno nejvyšší nabídce. Pro více info. volejte RK.The post P

projít na článek

Spuštěn prodej bytových jednotek v A5

Dne 1. května 2020 byl spuštěn prodej jednotek v novém projektu bytového domu A5. The post Spuštěn prodej bytových jednotek v A5 appeared first on Rezidence Stella Rozdělov.

projít na článek

Grand Prix Rakouska 2023 prodej zájezdu a vstupenek

Koupit vstupenky zde. Prodej vstupenek v prvním zlevněném cenovém pásmu byl zahájen 19.7.2021 . Prodej zájezdu zahájen. Koupit zájezd zde. The post Grand Prix Rakouska 2023 prodej zájezdu a vstupenek appeared first on ONEGPTICKETS.

projít na článek

Prodej dveřních doplňků pozastaven

Prodej dveřních doplňků je během ledna a února z technických důvodů pozastaven. Článek Prodej dveřních doplňků pozastaven se nejdříve objevil na ATHENA - Dveře Janda.

projít na článek