PROGRAM ANTICOVID-19

Rádi bychom Vás informovali o právě spuštěném programu ANTICOVID-19, který jsme připravili za speciálních cenových podmínek jako výraznou podporu bytových domů a jejich obyvatel v Praze. Cílem tohoto našeho programu je snížení zdravotních rizik v objektech pomocí cenově dostupných opatření, dále zvýšení úrovně zabezpečení a také zvýšení úrovně komfortu. Naše řešení jsou připravena tak, aby byla využitelná nejen během této výjimečné situace v souvislosti s pandemií, ale aby tato řešení byla pro objekty přínosem také po návratu do standardního režimu. Více informací o programu naleznete v PDF souboru, který je ke stažení níže. Chci více informací v .pdf Poptávka bezplatné konzultace Vaše jméno Název subjektu Váš e-mail Váš telefon Adresa subjektu Poptávané služby 15 + 15 = Odeslat poptávku Kontaktní údaje APsystem s.r.o. IČO: 28711165Sídlo: Jiráskova 570, Štětí 411 08 Kontaktní údaje +420 222 364 [email protected] Pobočka Praha Pikrtova 1314/7, Praha 4 Nusle, 140 00 Provozní doba pobočky pondělí čtvrtek 9:00 16:00pátek 9:00 14:00 Osobní údaje Zásady ochrany a zpracování osobních údajů The post PROGRAM ANTICOVID-19 appeared first on Specialista nejen na bytové domy.

projít na článek

Program STIN/STAVDATA

Vážení zákazníci,rádi bychom Vám také připomněli Program STIN/STAVDATA, který umožňuje výpočet orientační ceny stavebního objektu a stavby na základě zadaných měrných jednotek. Program má nyní aktualizovanou a rozšířenou databázi ukazatelů, navíc také byl

projít na článek

Program školení Metrologie 2011

Program odborného školení ZPA Nová Paka, a.s. pro montážní, servisní a projekční techniky pracovních měřidel stanovených.

projít na článek

Nabídněte svůj program

Pokud byste chtěli přispět do letošní programové nabídky, neváhejte a vyplňte formulář. Budeme rádi za jakýkoliv odborný program nebo případné šíření dalším potenciálním lektorům.

projít na článek

FAMU spouští vzdělávací program filmové pedagogiky

FAMU spouští vzdělávací program filmové pedagogiky Od 1. června do 31. srpna 2023 bude otevřeno přijímací řízení do nového vzdělávacího programu, jež je jediný svého druhu napříč českými vysokými školami [] The post FAMU spouští vzdělávací program filmové

projít na článek

Školní vzdělávací program 5

Datum uveřejnění: 25. srpna 2022 Školní vzdělávací program Základní umělecké školy Viléma Wünsche, Šenov - verze 5.

projít na článek