Prohlídkový den Mirka Dopity: Manžel Hanychové ukazoval lidem byt v Ústí! Má na to oprávnění?

Redakci Expresu se ozvala čtenářka, která tvrdí, že jí pronajímal byt Miroslav Dopita. Pod jménem manžela Agáty Hanychové (39) je aktuálně na internetu veden inzerát na jednu nemovitost, konkrétně jde o dvoupokojový byt v Ústí nad Labem. Vzhledem k tomu, že Dopita s námi dlouhodobě nekomunikuje, jsme vyjeli na místo, kde jsme Mirka zastihli během práce. Fotografové Expresu ho zachytili, jak hned několik lidí provádí rozsáhlým komplexem, v němž se byt nachází! Otázkou ale je, zdali Dopita má na práci makléře patřičné oprávnění.

projít na článek

Dopita mi pronajímal byt! Expresu se ozvala čtenářka, která popsala zkušenosti s makléřem Mirkem

Manžel Agáty Hanychové (39) Mirek Dopita je celkem záhadný chlapík. Na sociálních sítích působí jako úspěšný podnikatel, co si libuje v drahých šatech a o víkendech chodí hrát golf s přáteli. Nedávno ale vypluly na povrch informace, že jsou na něj vedeny

projít na článek

Změna otevírací doby 28.10.2022

V den státního svátku 28.10.2022 bude prohlídkový okruh poutním areálem i klášterní obchod Peregrin OTEVŘEN, a to v čase 10:00 - 17:00 hod. Těšíme se na vaši návštěvu!

projít na článek

Jestli máte doma manžela narozeného v tomto znamení, litujeme vás. Je to pohroma a vy jste svatá žena!

Vypadal jako dokonalý partner, takže jste předpokládala, že bude i stejně dokonalý manžel. Leč ouha. Ukázalo se, že by mohl směle soutěžit o titul nejhorší manžel. Podívejte se, která znamení horoskopu mají k takovému označení našlápnuto.

projít na článek

Řidičské oprávnění pro přívěsné vozíky

Informace MD k rozsahu řidičského oprávnění skupiny B. Této informaci by měli věnovat pozornost zejména ti řidiči, kteří mají či získají řidičské oprávnění skupiny B a řídí, resp. chtějí řídit společně s motorovým vozidlem také přípojné vozidlo. S ohle

projít na článek