Projektový den – Nemocnice Tábor, 2. A

Dne 20. 12. 2023 se zúčastnila třída 2. A projektového dne v Nemocnici Tábor. Žáci si vyzkoušeli ošetřovatelskou péči, a to konkrétně: úpravu lůžka, dohled nad hygienou, podávání snídaně, provedení bandáže DK, měření krevního tlaku a pulsu, péči o kůži pacienta – masáž, dezinfekci povrchů. Podle toho, jak jsou žáci rozděleni na předmět Ošetřovatelství cvičení, pracovali i na navštívených stanicích. A o které stanice se jednalo? Ortopedie a Interna A, Neurologie. Dále se žáci seznámili s uložením léku na stanici, možnostmi jejich podávání, s chorobopisem a dekurzem se záznamem ordinace léků, s podáváním kyslíku a nebulizace. Celé dopoledne jsme si shrnuli při závěrečném setkání v zasedací místnosti v prostorách ředitelství nemocnice. Došlo i vyplnění pracovního listu na téma náplň práce a podávání kyslíku + nebulizace i na vyjádření pocitů žáků z celého projektového dne. Akce byla úspěšná Mgr. Miroslava Hronová, Mgr. Monika Tenklová, Bc. Veronika Matoušková The post Projektový den – Nemocnice Tábor, 2. A appeared first on Střední zdravotnická škola Tábor.

projít na článek

Projektový jazykový den

Projektový jazykový den - 6.12.2022 ročník – jazykový den zaměřený na německý a český jazyk. – 3. ročník – I can do 190 – projektový den zaměřený na psaní a formulování textu, tři témata, sto studentů, sto textů.

projít na článek

Projektový den - Den Země 2024

V pátek 12. dubna v naší škole proběhl projektový den „Den Země“...

projít na článek

Příměstský tábor s francouzštinou

JGPT organizuje svůj první příměstský tábor s francouzštinou! Čeká Tě sport, zábava a hry i nenáročná výuka francouzštiny, kterou zvládne každý! Víc se dozvíš zde!

projít na článek

Příměstský tábor Šikulové

12. – 16. 8. 2024Sraz každý den v 8.00 hodin na dětském hřišti před úřadem a končit budeme také tam v 15 hodin. The post Příměstský tábor Šikulové first appeared on Choustníkovo Hradiště.

projít na článek

Příměstský tábor Malý lesník

Kapacita je aktuálně naplněna, děkujeme za zájem.Nabízíme volná místa na příměstský tábor Malý lesník. Tábor je zaměřen na lesnictví, myslivost a přírodu. 

projít na článek