Prosinec 2016 Poukázka na oblečení za 500,- Kč od CA

Přemýšlíte o dárku, co potěší? Nevíte, co svému milému nebo své drahé polovičce pořídit? Zkuste třeba oblečení, tím nikdy nic nezkazíte. Navíc pro vás máme jeden super tip. Reklama: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Co si budeme povídat, ne každý miluje nakupování a hodiny strávené v přeplněných centrech. Vy si ale tyto chvíle můžete zpříjemnit a užít si je s dárkovou poukázkou CA. Známý módní řetězec nabízí několik kolekcí, které nabízí ve 43 pobočkách napříč celou republikou. Má spoustu věrných zákazníků, kterým se rozhodl věnovat krásný vánoční dárek – odměny v celkové hodnotě 100 000 korun. Zajímá vás, jak získat svůj díl? Tedy jednu z dvou set poukázek ve výši 500 korun? Je to jednoduché. Stačí být zákazníkem společnosti O2, dobít si kredit a na stránce www.odměnazadobití.cz použít kód, který vám bude doručen sms zprávou. Následně zacílíte na jednu z kachniček a už v tento moment vyhráváte. V prosinci si můžete vybrat z následujících nabídek: 500 Kč sleva na telefon Microsoft Lumia 640 LTE, sleva 200 Kč při nákupu nad 1 500 Kč na Bonami.cz, jednorázový balíček neomezených SMS do O2 na 1 den, ale ve hře je také jednorázový balíček 20 minut do O2 na 7 dní a řada dalších lákavých cen. Tím to ale nekončí. Pokud si tipnete i odpověď na soutěžní otázku a budete mít štěstí, tak můžete na začátku ledna získat jednu z poukázek od CA a díky odměna za dobití si užijete povánoční nákupy. Foto CA, Vaňkovka, Brno od Pavel Ševela pod licencí CC BY-SA 3.0 via Commons.

projít na článek

Prosinec 2020

Prosinec   EVROPA AMERIKA, AUSTRÁLIE AFRIKA, ASIE ANTARKTIDA   prosinec Vánoce druhy komunikace cizí svátky konflikty Vánoce, vztahy The post Prosinec 2020 first appeared on Mateřská škola Světluška.

projít na článek

MISTR OSTRÉHO MEČE

Autor: Karel Krpata Premiéra: 17. prosinec 2016; 19:30 hodin; sál sokolovny v Choceradech

projít na článek

Gastrotipy Prosinec 2023

Co přinesl prosinec pražskému gastru? V Holešovicích otevřela vinotéka The Winery, v Karlíně, kousek od lávky HolKa, bar Revír, v Dejvicích Tretters Wine Bar, na Smíchově druhá pobočka Le Pizze di Frankie a na Vinohradech Americká 32, Da Pietro a kavárna

projít na článek

Prosinec Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Prosinec | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Známe tvář měsíce plussizemodelky.cz na měsíc prosinec 2023 se stala Natálie Entová

Vítězkou fotosoutěže na www.plussizemodelky.cz a tváří měsíce na měsíc prosinec 2023 se stala Natálie Entová.  Blahopřejeme. Máš konfekční velikost 40+ přihlaš se do soutěže i ty na www.plussizemodelky.cz The post Známe tvář měsíce plussizemodel

projít na článek