Prototypy, rychlé formule a Porsche Cup míří o víkendu do Mostu

Již o tomto víkendu se v Mostě rozezvučí silné motory formulí a cestovních vozů FIA zóny střední Evropy v závodech automobilů na okruzích, které doplní Porsche GT3 Challenge, historické vozy Haigo, kde k vidění bude třeba Škoda 130 RS, či Zastava. Jako součást divize 2 přijedou rychlé formule F3, neboli Remus F3 Cup.

projít na článek

Známá fakta o jezdcích MAXX Formula

O víkendu se do Mostu chystají velké formule, i dvě F1. Tedy už trochu staršího data, ale věru pěkně rychlá monstra doplněná několika formulemi Dallara GP2, Indy, SuperLeague, či F3000. Ano pamětníci by řekli Interserie se vrací do Mostu.

projít na článek

FIA zóna CE a Eset V4 Cup o víkendu v Mostě

Stejně jako vloni, ani letos nebudou chybět v Mostě rychlé formule, které se představí spolu s MMČR na okruzích v Mostě, včetně Eset V4 Cupu a Porsche GT Challenge. Mezi nejzajímavější hosty podniku bude patřit skokan na lyžích Sven Hannavald, či bývalý t

projít na článek

Návrat Eset Cup Series do Mostu se povedl

Po několika sezónách, kdy Eset Cup v Mostě nejezdil, se opět závodní vozy této série cestovních, GT vozů a formulí vrátila do severočeského Mostu. Závody obohatily i rychlé Maxx Formule, či závody TCR vozů.

projít na článek

Formule 1 na okruhu v Mostě

První srpnový víkend (5-6/08/23) na Autodromu v Mostu bude patřit festivalu okruhového závodění, který nabídne závody aut od těch nejmenších, až po královskou disciplínu nejsilnějších vozů specifikace GT. K vidění budou navíc i formule včetně F1.

projít na článek

Pětilitrové osmiválce mohou fanoušci obdivovat i v ulicích Mostu

Netradičně už ve čtvrtek 27. června předvedou své speciály při spanilé jízdě ulicemi Mostu s cílem na parkovišti za hlavní poštou účastníci závodního víkendu OMV Maxxmotion NASCAR Show. Evropská odnož legendární americké série má na severu Čech tuzemskou

projít na článek