Prováděcí dokumentace

Dokumentace pro provedení stavby, nebo též prováděcí projekt (dále jen DPS) není potřebný pro vlastní stavební řízení, ale je nutný pro vlastní realizaci stavby.

projít na článek

Velvary - rekonstrukce a dostavba chodníku v ulici Petra Bezruče

Pro Město Velvary jsme zpracovali projektovou dokumentaci pro sloučené územní řízení UR a stavební povolení DSP v podrobnosti prováděcí dokumentace.

projít na článek

Lovosice UTurka

2018, revitalizace náměstí v Lovosicích prováděcí dokumentace autor: Dalibor Preis .fusion-gallery-4 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} Článek Lovosice U Turka se nejdříve objevil na LINE architektura s.

projít na článek

Hledáme junior architekta

Do našeho týmu hledáme studenta, absolventa architektury na ČVUT, kolegu, který preferuje částečný úvazek.  Hledáme kolegu/kolegyni, kterého/ kterou architektura baví a chce za sebou vidět odvedenou práci.  Chceme vás seznámit se všemi fázemi projektů od

projít na článek

Rekonstrukce panelákového bytu

Místo: Praha Chodov Studie a prováděcí dokumentace: 2016 Realizace: 2017 Třípokojový byt v panelovém domě na Chodově. Řešení dispozičních úprav pracuje s přirozeným světlem a jeho dovedením do tradičně tmavých prostor panelákových bytů koupelnového jádr

projít na článek

Technická dokumentace pro kalibraci

Technická dokumentace s podrobnými technickými informacemi souvisejícími s kalibračními produkty Renishaw.

projít na článek