Velvary - rekonstrukce a dostavba chodníku v ulici Petra Bezruče

Pro Město Velvary jsme zpracovali projektovou dokumentaci pro sloučené územní řízení UR a stavební povolení DSP v podrobnosti prováděcí dokumentace.

  • Web: prinkom
  • Aktualizace: 9.11.2023
projít na článek

Kompletní rekonstrukce pro EL ENG s.r.o.

V nejbližších dnech bude předána kompletní rekonstrukce investorovi EL ENG s.r.o.Budova bývalé Holešovské pošty na Palackého ulici v Holešově, kde jsme provedli kompletní rekonstrukci zdravotechniky, topení a plynu. Článek Kompletní rekonstrukce pro EL

projít na článek

Rekonstrukce kolektoru sdruženého technického vedení - termín

Tepelné hospodářství Kadaň, s.r.o. sděluje, že práce v ulici Na Podlesí, kde v těchto měsících probíhá 1. etapa generální rekonstrukce kolektoru, bude probíhat z důvodu náročnosti technologických postupů do měsíce října tohoto roku. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Řadový dům v Králově poli se dostal do knihy 66 DOMŮ (rekonstrukce)

Rekonstrukce domu v Brně-Králově poli byla vybrána mezi 66 nejzajímavějších domů z Česka za poslední dvě dekády. Kniha 66 domů je čtvrtým pokračováním edice 99 domů autorů architektů Jana Jakuba Tesaře, Jána Stempela a Petra Volfa. Tento díl se věnuje výh

projít na článek

Petra Kvitová

Petra KvitováDneska jsem jí fotil pro  Monetu. A jo, je přesně tak skvělá, jak mi vždycky připadala, když jsem jí vídal v televizi. The post Petra Kvitová appeared first on Fotograf Štěpán Mikuda.

projít na článek

Náhrada za újmu na zdraví po pádu na neudržovaném chodníku

https://www.epravo.cz/top/clanky/nahrada-za-ujmu-na-zdravi-po-padu-na-neudrzovanem-chodniku-112698.html

projít na článek