Provensálské bylinky

Aromatická směs bylinek z jižní Francie se výborně hodí ke kuřecímu masu, rybě nebo králíkovi. Používá se i do dušené a zapékané zeleniny jako je rattatouile. Skvěle se kombinuje s červeným vínem. Složení: saturejka, oregano, tymián, rozmarýn, fenykl, levandule. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 14 g.......................25 Kč Kořenka 80 ml - 18 g.................................................38 Kč Sáček (znovuuzavíratelný) 600 ml - 140 g..................144 Kč Kořenka 600 ml - 140 g............................................184 Kč Vámi zvolený typ balení výrobku napište prosím do poznámky při objednávce. Při zvolení 600 ml balení bude objednávka přepočítána a konečná cena objednávky potvrzena emailem. Děkujeme za pochopení

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Polévkové bylinky

Svěží směs bylinek nejen do polévek, ale i na dochucení brambor, bramborové kaše, těstovin nebo omáček. Tyto bylinky se skvěle hodí i do nádivek, vaječných jídel nebo pomazánek. Složení: petržel, česnek, cibule, sůl (max. 15%), libeček, bazalka, muškáto

projít na článek

Bazalka - sáček 60 ml

Bazalka se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty. Používá se převážně za studena nebo se přidává až na konci tepelné přípravy. Působením tepla ztrácí své bohaté aroma. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g..............19 Kč Kořenka 80 ml - 13

projít na článek

Bazalka - kořenka 80 ml

Bazalka se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty. Používá se převážně za studena nebo se přidává až na konci tepelné přípravy. Působením tepla ztrácí své bohaté aroma. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 10 g..............19 Kč Kořenka 80 ml - 13

projít na článek

Bazalka sušená mrazem - sáček 4 g

Bazalka se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty. Používá se převážně za studena nebo se přidává až na konci tepelné přípravy. Působením tepla ztrácí své bohaté aroma. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 4 g..............25 Kč Kořenka 80 ml - 5 g.

projít na článek

Bazalka sušená mrazem - kořenka 80 ml

Bazalka se používá na těstoviny, pizzu nebo saláty. Používá se převážně za studena nebo se přidává až na konci tepelné přípravy. Působením tepla ztrácí své bohaté aroma. Balení: Sáček (znovuuzavíratelný) 60 ml - 4 g..............25 Kč Kořenka 80 ml - 5 g.

projít na článek