První krok k finále

Na první semifinálový zápas se naši dorostenci vydali do Prostějova. V základní sestavě do útoku nastoupili Lukin Holík, Vojta Holík, Sofka Vojnová a Zuzka Herbstová a do obrany Martin Němeček, Sam Franzki, Anička Fábková a Verča Čarvašová. Ze začátku byla hra z naší strany velmi nervózní. Ztráceli jsme balóny a v útoku jsme si nebyli schopni nahrát. Po třech až čtyřech minutách jsme proměněným košem vyrovnali na stav 1:1. Od této chvíle se skóre zápasu přelévalo z jedné strany na druhou. V poločase byl stav zápasu 8:7 v náš neprospěch. Po poločasové pauze, týmové poradě a dvojím střídáním (Áďa Němečková za Aničku Fábkovou a Jirka Kohl za Sama Franzkiho), se nám ve třetí čtvrtině podařilo skóre překlopit na naší stranu. Do poslední čtvrtiny jsme nastupovali se čtyř košovým náskokem (9:13). Poslední čtvrtina se nám střelecky moc nepovedla, ale díky kvalitní obraně výjezdů jsme zápas dotáhli do vítězného konce 14:15. Děkujeme našim skvělým trenérům Kubovi Mášovi a Barči Dvořákové za přípravu a brněnským fanouškům za podporu. The post První krok k finále appeared first on Korfbal Klub Brno.

projít na článek

KPDMŽ 2023

V sobotu 15.4.2023 se uskutečnil v Českých Budějovicích KP družstev mladších žákům. Přihlásilo se 10 týmů, které byly rozděleny po souhlasu KM JŠS do dvou skupin, ze kterých postupovaly první dva týmy do Finále A a zbývající do Finále B, přičemž zápasy ze

projít na článek

Krajské finále Čokoládové tretry ve Zlíně proběhlo v tropickém vedru

Ve čtvrtek 31.května se ve Zlíně konalo první letošní krajské finále Čokoládové tretry, do kterého se svými výkony nominovalo hned 21 malých atleťáčků z naší přípravky.

projít na článek

Finále Jr. NBA Cupu

Minulý školní rok se basketbalový tým prvního stupně naší školy probojoval až do konferenčního finále. To znamená, že se dostal mezi nejlepších 8 týmu z celého východu ČR!

projít na článek

Brněnští Draci postoupili do finále extraligy

Uplynulý týden čekali na Draky poslední čtyři zápasy Nadstavby o titul. Obhájci extraligového titulu je zvládli na sto procent a zajistili si postup do finále soutěže.

projít na článek

Roman Novotný se probojoval do finále halového Mistrovství Evropy a v něm obsadil 8.místo

  Roman Novotný  obsadil v páteční kvalifikaci dálkařů 7. místo a jako předposlednímu se mu podařilo probojovat do osmičlenného finále halového Mistrovství Evropy v atletice, které se o tomto víkendu koná v Paříži.  V sobotním finále poté obsadil 8. místo

projít na článek