První Mustang GTD v historii: Nový Ford pohání špičková technika na nejvyšší světové úrovni. Výkonný vůz pro silniční provoz, který je připraven porazit ty nejlepší

Uvnitř plechové garáže skryté za budovou větrného tunelu v Allen Parku v Michiganu se v roce 2021 sešla hrstka členů týmu, aby po pracovní době splnila novou misi, která na papíře vypadala jako nesplnitelný sen: navrhnout Mustang, který by se vyrovnal nejlepším evropským sportovním vozům.

projít na článek

Ford Mustang Mach-E Rally: První Mustang, který žije na asfaltu a hraje si v blátě

Mustang Mach-E Rally, který se dnes poprvé odhalil bez maskování na autosalonu IAA Mobility v německém Mnichově, se po globální premiéře na letošním Festivalu rychlosti v Goodwoodu připojuje k rodině Mustang Mach-E a posouvá elektromobily jiným směrem – v

projít na článek

Mustang Mach-E Rally - vůbec první Ford Mustang s pěti cestujícími inspirovaný rallye - bude k dispozici v USA a v Evropě.

V rámci své letošní prezentace na Festivalu rychlosti v britském Goodwoodu se Ford chystá uvolnit otěže nejdivočejším novým silničním i závodním variantám ikonické rodiny Mustang.

projít na článek

Mustang Dark Horse je základním kamenem pro sportovní programy značky Ford založené na modelu Mustang

Nový Mustang 1 je znovuzrozená americká ikona, která v sobě spojuje atraktivní moderní design s charakteristickým stylem, který již 60 let přitahuje pozornost řidičů po celém světě.

projít na článek

Nový Ford Puma - bezstarostný, propojený, zkrátka cool

Ford dnes odhalil novou Pumu - stylovou a technologicky vyspělou evoluci vozu, který si oblíbili řidiči v celé Evropě.

projít na článek