První podzimní večírek na Kaštanu už ve středu 17. září!

   Jsme tady zpátky s podzimní sezónou, kterou zahajuje večer Osamělých písničkářů ve středu 17. září, jako tradičně v pražském Kaštanu od 20:00. Hrát budou (zleva doprava) Karel Vepřek, Dáša Voňková, Petr Nikl a nová tvář mezi Osamělými písničkáři (ač jinde už velmi zavedená) Jakub König, vystupující také pod jménem Kittchen. Vstupenky si můžete rezervovat  na stránkách Kaštanu , můžete však samozřejmě přijít i rovnou bez ohlášení :-). Každopádně se na Vás těšíme.

projít na článek

Začínáme ve středu 18. září

První podzimní Večer Osamělých písničkářů na Vás čeká ve středu 18. září v pražském Kaštanu, Bělohorská 150. Nenechte si ujít mimořádně silnou sestavu - Lenka Dusilová, Dáša Voňková, Jana Šteflíčková, Karel Vepřek . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Podzimní sezóna začala 14.9., foto přiloženo

Podzimní sezónu Osamělých písničkářů v pražském Kaštanu jsme otevřeli ve čtvrtek 14. září. Hráli: Petr Linhart, Karel Vepřek, Michal Bystrov a Adam Rut. Fotografoval Martin Myslivec.  Fotografie najdete zde.  Děkujeme všem za společně příjemný večírek!

projít na článek

Začínáme ve středu 16.9.

Letošní podzimní sezóna večerů Osamělých písničkářů na Kaštanu se rozjíždí ve středu 16. září. Začínáme jako tradičně ve 20:00, těší se na Vás Marka Míková, Jiří Dědeček, Jiří Konvrzek a Petr Linhart.

projít na článek

Letní setkání na Kaštanu bylo ve středu 18. června

Jako obvykle jsme ukončili jarní koncertní sezónu letním setkáním. Na velmi vydařený večírek dorazili: Jan Burian, Marka Míková, Jana Šteflíčková, Tamara Nathová, Jiří Smrž, Jiří Konvrzek, Caine-Mi, Karel Vepřek, Michal Bystrov a Petr Linhart . Přejeme Vá

projít na článek

Jan Jeřábek, Jana Kozubková, Inženýr Vladimír - březnový večírek ve středu 6.3.

Březnový večírek Osamělých písničkářů bude ozdoben jednou z lauerátek proběhlého konkurzu O Ptáka Noha - Janou Kozubkovou. Večerní triptych doplní Jan Jeřábek a Inženýr Vladimír. Těšíme se na Vás ve středu 6. března v Kaštanu, jako vždy ve 20:00. Plakát p

projít na článek