První společný hon

Naše velké poděkování patří Fandovi, který nás na první hon pozval. Samozřejmě poděkování je směřováno i pánům myslivcům, kteří nás na hon vzali a Hanče s Adél, které byly milou a důležitou oporou, když panička nebyla v dohledu. Sešlo se velké množství psů, honců i lovců. 10 ohařů a 6 psů malých plemen. Nechyběl Agard a Berit, kteří už jsou "starý mazáci". Bylo to něco nového. Tzv. jsem si oťukávala terén. Panička ze mne měla radost, neboť jsem krásně downovala, posléze jsem se i trochu...

projít na článek

Otevírací doba showroomu

První dva týdny v červenci, tj. od 4.-15.7. budeme mít showroom v Londýnské 38 zavřený. Kolegové z Merino.Live společný prostor opouštějí a přidá se k nám nově Lucie Marim s krásnými šaty a šperky. Budeme se na vás těšit znovu po otevření.

projít na článek

I krátký společný výlet lásku osvěží

Tak, kam to bude tentokrát? Zkusíte se prodrat davem turistů a vášnivě se políbit přímo pod Pražským orlojem nebo se vydáte prozkoumat Kyjovské údolí v Českém Švýcarsku? A co takhle udělat si jenom krásný lenivý den v botanické zahradě v Brně? Hlavně, aby

projít na článek

Máte společný příjem do 50 tisíc? I vy můžete stavět dům

Jaké možnosti mají mladí při dnešních cenách, pokud nechtějí bydlet doživotně v nájmu? Připravili jsme pro vás kompletní návod a výpočet.

projít na článek

Na Cruz de Tejeda vyroste nová vyhlídka na střed ostrova

Zástupci vlády ostrova (Cabildo de Gran Canaria) a radnice města Tejeda podepsali včera ujednání, jehož cílem je společný postup při vybudování nové vyhlídky v lokalitě Cruz de Tejeda.

projít na článek

trénink s rodiči

V úterý 26.9. si děti z přípravky vyzkoušeli trénink s rodiči v rámci projektu Pohybová gramotnost Atletika pro rodinu. Sešlo se nám nad 60 rodin . Zahráli jsme si společně hry, protáhli se a vrhli se na další společné aktivity. Děkujeme za účast!

projít na článek