Půjčovna nářadí Havířov a okolí

V naší půjčovně nářadí a strojů najdete vše, co potřebujete a váháte si zakoupit. Nabízíme k zapůjčení více než 140 položek – nejen vybavení užitečné pro profesionální řemeslníky a kutily jako například brusky, řezačky, vrtačky apod., ale i pomocníky pro zahrádkáře – sekačky, křovinořezy, pily na dřevo či nůžky na živý plot.

projít na článek

Zahradní nářadí

Zahradní nářadí Akční nabídka

projít na článek

VIDEO: Podívejte se na reportáž o moderní pobočce Havířov

V naší nové pobočce v Havířově-Bludovicích jsme uvítali mladý tým z portálu HAVÍŘOV ŽIJE. Společnými silami jsme vytvořili zajímavou video prohlídku naší rekonstruované prodejny, která se nyní pyšní nejmodernější pobočkou Železářství Bobošík.

projít na článek

Každý den můžeme začít znovu. Říká věhlasný kuchař Petr Stupka, který navštívil Havířov

Známý český kuchař Petr Stupka se zastavil do Havířova, aby ukázal místním občanům tipy a triky z jeho kuchyně. Redakci Havířov ŽIJE poskytl unikátní rozhovor, který je velmi inspirativní...

projít na článek

Půjčovna koloběžek

Od jara 2021 najdete na ranči také půjčovnu koloběžek, kterou vám nabídneme ve spolupráci s firmou Kostka. Článek Půjčovna koloběžek se nejdříve objevil na Ranč OREL - Ubytování v Jeseníkách.

projít na článek

2019 - Nová akční jarní nabídka

Pro všechny naše zákazníky přinášíme dubnový akční leták, které potěší nejednoho kutila, zahrádkáře nebo zkrátka všechny, kteří hledají pořádné nářadí za rozumné ceny. V naší nové jarní nabídce najdete elektro nářadí, různé nástroje pro dílnu, stroje pro

projít na článek