QE4 a zlato za 5 000 USD? Jen otázka času, tvrdí Peter Schiff

Peter Schiff, ředitel a hlavní globální stratég Euro Pacific Capital, dlouhodobě tvrdí, že na tom americká ekonomika není ani zdaleka tak dobře, jak se na první pohled zdá, a Fedu nakonec nezbude nic jiného než oznámit čtvrté kolo kvantitativního uvolňování. Současně s tím tvrdí, že zlato coby bezpečný přístav vystřelí k 5 000USD za unci.

projít na článek

Peter 55 let

The post Peter 55 let first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Zlato si loni vedlo vůči dolaru nejlépe ze všech měn. A vysvětlete Greenspanovi, že zlato není měna!

Jak v říjnu 2014 připomněl bývalý šéf Fedu Alan Greenspan, "zlato je měna, prémiová měna, a žádná fiat měna, ani americký dolar, se mu nemůže vyrovnat".

projít na článek

Svatební video Veronika a Peter

Svatební video Veronika a Peter 8.7.2023 I menší svatby mají své kouzlo no a pokud mají vlastní sliby tak ještě o to víc. Foto: Lucie Kroupová Sledujte: https://www.facebook.com/cpromo.cz/ https://www.instagram.com/cpromo.cz/ Hledáte kameramana pro V

projít na článek

Zlato v českých korunách vzrostlo v roce 2023 o 12,5 %, což překonalo i inflaci. Kam se cena zlata posune v roce 2024? (pravidelná zpráva)

Zlato v uplynulém roce potvrdilo svou primární roli - tj. ochranu před inflací. Zlato zhodnotilo úspory svých držitelů o 12,5 % a růst jeho ceny překonal i průměrnou míru inflace v zemi v loňském roce, která je odhadována na 10,8 %.

projít na článek