Racing Journal Speed Fest 2024 v Mostě předvedl to nejlepší

Další letošní klání má za sebou série Eset Cup Series, kde se představily cesťáky, formule, i jeden prototyp LMP3. Víkend v Mostě nabídl rozličné závodní série, a i P9 Challenge přivezla několik málo vozů.

projít na článek

Racing Journal Speed Fest 2024 v Mostě ukázal prototyp LMP3

Víkendový program závodů ESET Cup Series na autodromu v Mostě představil vedle cestovních vozů a formulí i vozy specifikace GT a to ve sprintovém i enduro závodě.

projít na článek

Dnes zahajuje Racing Journal SpeedFest v Mostě

Od dnešního dne do neděle 4. srpna 2024 hostí Autodrom Most všechny motoristické nadšence na nabitém Racing Journal SpeedFest. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program v podobě celé řady automobilových závodů.

projít na článek

Racing Journal SpeedFest v Mostě již o víkendu

Autodrom Most přivítá všechny motoristické nadšence na nabitém víkendu Racing Journal SpeedFest, který se uskuteční ve dnech 2. - 4. srpna 2024. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program v podobě celé řady automobilových závodů.

projít na článek

V Sosnové Buggyra Racing Tým předvedl vše co má k dispozici

Již popáté se na autodromu v Sosnové nedaleko České Lípy konalo Mogul Dakar Setkání. Akce tradičně přilákala tisíce diváků. Tým Buggyra Racing se opět pyšnil největším zázemím.

projít na článek

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL

THE MOST BUGGYRA SPEED FESTIVAL se koná v rámci výročí padesáti let značky BUGGYRA, a to v neděli 03.11.2019 na Autodromu Most, tak si prosím rezervujte toto datum ve svých diářích. K vidění bude veškerá technika týmu Buggyra Racing.

projít na článek