Racing Journal SpeedFest v Mostě již o víkendu

Autodrom Most přivítá všechny motoristické nadšence na nabitém víkendu Racing Journal SpeedFest, který se uskuteční ve dnech 2. - 4. srpna 2024. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program v podobě celé řady automobilových závodů.

projít na článek

Dnes zahajuje Racing Journal SpeedFest v Mostě

Od dnešního dne do neděle 4. srpna 2024 hostí Autodrom Most všechny motoristické nadšence na nabitém Racing Journal SpeedFest. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program v podobě celé řady automobilových závodů.

projít na článek

České hvězdy zářily - Mikeš, Karhan, Fulín, Pekař a Kout slavili

Atraktivní závody i úspěchy českých jezdců nabídl Racing Journal SpeedFest na Autodromu Most.

projít na článek

Racing Journal Speed Fest 2024 v Mostě ukázal prototyp LMP3

Víkendový program závodů ESET Cup Series na autodromu v Mostě představil vedle cestovních vozů a formulí i vozy specifikace GT a to ve sprintovém i enduro závodě.

projít na článek

Racing Journal Speed Fest 2024 v Mostě předvedl to nejlepší

Další letošní klání má za sebou série Eset Cup Series, kde se představily cesťáky, formule, i jeden prototyp LMP3. Víkend v Mostě nabídl rozličné závodní série, a i P9 Challenge přivezla několik málo vozů.

projít na článek

Úspěšný víkend truckerů v Mostě s vítězstvím Lacka i Vršeckého

Především Buggyra řádila o víkendu truckerů v severočeském Mostě o víkendu, kdy zrovna nepanovalo v okolí autodromu vlídné počasí. Adam Lacko i David Vršecký si vyplnili svůj sen a oba stáli na nejvyšším stupni za znění národní hymny. Španěl Albacete v Mo

projít na článek