Řada EKO-EKO

Chtěli bychom touto formou upoutat Váš zájem o naši produktovou novinku řady EKO-EKO. už jste se někdy zamysleli nad tím, kolik zaplatíte za 1 m toaletního papíru? Více info v sekci Toaletní papír a Utěrky a ručníky. The post Řada EKO-EKO appeared first on rollpap.cz.

projít na článek

Graf - 2 osy Y

V kombinovaném grafu, ve kterém jsou zdrojová data např. v tisících a současně v procentech, dojde k nežádoucímu efektu, kde datová řada s procenty, je v grafu nečitelná (datová řada leží na ose X).

projít na článek

Světová rada: ČR byla za 1Q na pátém místě v nákupech zlata

Česko bylo za první čtvrtletí letošního roku na pátém místě na světě v nákupech zlata. Česká národní banka (ČNB) ho nakoupila pět tun, loni za stejné období skončila šestá se dvěma tunami. Centrální banky byly už tradičně největšími nákupčími zlata vůbec.

projít na článek

Nová řada Supreme Wrap Care od Avery Dennison

Stáhněte si prospekt. Navržena tak, aby udržela grafické autofólie Avery Dennison ve špičkovém stavu Prémiová řada Supreme Wrap™ Care od Avery Dennison zahrnuje Cleaner (čistič), Power cleaner (silný čistič) a Sealant (politura na bázi vosku). Jedná se o

projít na článek

KVÍZ: Mrázek, Krejčíř či Jonák. Zkuste, jak dobře znáte devadesátkové „podnikatele“

Během devadesátek zbohatla řada kontroverzních podnikatelů. Vyzkoušejte v našem kvízu, jak dobře znáte Mrázka, Krejčíře a spol.

projít na článek

7 tipů pro začínající geocachery

Tip 1: Zjistěte si aspoň z kladn pravidla. Je fajn se orientovat v tom, kdo je owner, reviewer, co je to logbook atd. A tak , jak ke ku nejenom naj t, ale jak po jej m nalezen spr vně postupovat. Na internetu existuje cel řada webů a str nek zab vaj c

projít na článek