Radnice v San Bartolomé zaměstná 17 dlouhodobě nezaměstnaných

  Tak jako v předchozích dvou letech i v tomto období rozhodlo vedení radnice v San Bartolomé, správním centru největší turistické oblasti na Gran Canaria, dát práci několika dlouhodobě nezaměstnaným a zlepšit životní prostředí.

projít na článek

San Bartolomé chce razantně snížit počet toulavých koček v turistických oblastech

Zveřejněním v Úředním věstníku provincie (BOP) vstoupila v pondělí v platnost vyhláška radnice v San Bartolomé de Tirajana, která má za cíl v první vlně redukci populace koček v turistických zónách na jihu ostrova Gran Canaria až o 35%.  

projít na článek

V Maspalomas na Gran Canaria se bude asfaltovat 32 ulic

Radnice města San Bartolomé, pod kterou spadá i největší kanárská turistická oblast Maspalomas, rozhodla o velké investici do opravy městských komunikací.

projít na článek

Pláže v Maspalomas se ve středu opět otevřou, ale ne pro všechny ...

Pláže v Maspalomas, Pasito Blanco, Meloneras, San Augustín a další pláže v  okrese San Bartolomé de Tirajana se ve středu 6. května  znovu otevřou. Přístupné však budou jen pro použi tí povolená ve vyhlášce o stavu poplachu, jak uvádí radnice .

projít na článek

Koncerty komorní hudby v obřadní síni radnice

Koncerty komorní hudby v obřadní síni radnice Obřadní síň vysočanské radnice, Sokolovská 324/14, Praha 9 historická budova radnice, 2. patro, bezbariérový vstup, začátky koncertů 19.00, omezená kapacita sálu. Vstup volný. Změna programu vyhrazena.   26. 1

projít na článek

V Tarajalillo vyroste další hotel a golfové hřiště

Po skoro 20 letech váhání se radnice v San Bartolomé de Tirajana rozhoupala a a dala zelenou investičnímu plánu rodiny del Castillo v oblasti Tarajalillo. Mezi dálnicí GC-1 a silnicí GC-500, v oblasti od zátoky Tarajalillo až k pláži Playa del Aguila (

projít na článek