V Maspalomas na Gran Canaria se bude asfaltovat 32 ulic

Radnice města San Bartolomé, pod kterou spadá i největší kanárská turistická oblast Maspalomas, rozhodla o velké investici do opravy městských komunikací.

projít na článek

Do Maspalomas na Gran Canaria přijede španělský král Felipe VI.

Španělský král Felipe VI bude předsedat Fóru cestovního ruchu Maspalomas Costa Canaria. Mezinárodní akce se bude konat ve dnech 15. a 16. prosince na jihu ostrova Gran Canaria.

projít na článek

V únoru se na Gran Canaria konají cyklistické závody

Ve spor tovním  kalendáři  ostrova Gran Canaria se v únoru 2018 objevil nový cyklistický závod. Koná se pod názvem  EPIC GRAN CANARIA   a jeho součástí je i noční závod v Maspalomas.

projít na článek

Gran Canaria - pláž Maspalomas

Sedm kilometrů dlouhá pláž, perla jižního pobřeží Gran Canaria, to je pláž Maspalomas, táhnoucí se od San Augustinu až k majáku FARO. Využijte naši dopravu na tuto nádhernou pláž a spojte příjemné koupání například s prohlídkou promenády v Meloneras s nab

projít na článek

V Maspalomas se uskuteční volba Mister Gay World 2017

Dnes bylo oficiálně oznámeno, že v turistickém centru Maspalomas na jihu ostrova Gran Canaria se uskuteční finální část volby Mister Gay World 2017. Představení kandidátů proběhne v Madridu, poté se volba přesune na Gran Canaria. 

projít na článek

Gran Canaria - Vodní ráj Aqualand Maspalomas

Bazény, tobogány, skluzavky, takový malý vodní ráj na zemi. Využijte naši  dopravu  a užijte si dovolenou v největším vodním akvaparku na Gran Canaria. 

projít na článek