Rallycross RX v neděli 5. května v Sedlčanech

Mezinárodní mistrovství ČR a Česká trofej historických automobilů v rallycrosu pokračuje tuto neděli v Sedlčanech na oblíbené trati Kotlina. Po dubnovém zahajovacím podniku na Slovakiaringu se závodní série přesouvá do Čech. V startovní listině tentokrát bohužel chybí automobily nejsilnější třídy SuperCars. V Sedčanech jsou dobře zastoupené historické automobily a tradičně již oblíbené vozy třídy Kart Cross.

projít na článek

Třetí závod McRai Cupu se koná v neděli 12. května

V neděli 12. května startuje v 8.00 na koupališti v Kamenné duatlonový závod, který je součástí Krajského poháru v triatlonu Vysočina 2013 (mistrovství kraje v duatlonu) a třebíčského vytrvalostního poháru McRAI Cup 2013.

projít na článek

Podborský si podmanil Sedlčany a je mistrem světa v kvadriatlonu

Jubilejní 20. ročník závodu Czech Diamond Man, který byl mistrovství světa ve středním kvadriatlonu, se stal kořistí legendárního Miroslava Podborského. Ten v Sedlčanech slavil už třináctý titul. Závod měl nostalgickou podobu, protože dvacetiletá éra sedl

projít na článek

Mistrovství ČR v discgolfu v květnu v Moravském Krumlově

V sobotu 28. května a v neděli 29. května se uskuteční v Moravském Krumlově Mistrovství České republiky v discgolfu. Organizátoři očekávají velký zájem nejen hráčů, ale také diváků.

projít na článek

Malé ohlédnutí za setkáním rybářské mládeže v Sedlčanech

Malé ohlédnutí za setkáním rybářské mládeže v Sedlčanech

projít na článek

Mistrovství Evropy olympijské třídy iQFoil dalo naději

V neděli 22. května jsme uzavřeli Mistrovství Evropy olympijské třídy iQFoil, které se jelo na Gardě od 17. května a pořádal ho klub Circolo Surf Torbole, medailovými rozjížďkami. Přestože se nám do finále mezi nejlepších 10 závodníků nikdo neprobojoval,

projít na článek