RD Říčany

RD ŘíčanyNaši kancelář najdete v tomto domě v Říčanech. Prodemou v dekoru Dark Brown byl obložen arkýř a vstupní vrata.Název projektu : RD ŘíčanyArchitekt/Studio : realizace CAFFI, a.sPoužitý materiál : Prodema –  ProdexRealizace : CAFFI, a.s. Článek RD Říčany se nejdříve objevil na Caffi.

projít na článek

Soustředění Říčany

Letní soustředění Říčany 2023 Poslední soustředění se bude konat na konci léta, a to v podobě tanečního příměst

projít na článek

Realizace terasy Authentic Teak 2023, Říčany

Chcete taky takovou terasu? Upozornění: U tohoto obsahu je vyžadován JavaScript. Příspěvek Realizace terasy Authentic Teak 2023, Říčany pochází z Woodparket.cz

projít na článek

Cyklotrasa 8205: Říčany, nám. ČSA – Pacov

Trasa 8205 je krátká spojovací stezka mezi říčanskou čtvrtí Radošovice a vesnicí Pacov. Trasa vede po místních komunikacích a po asfaltové cyklostezce. Délka je 2 km. The post Cyklotrasa 8205: Říčany, nám. ČSA – Pacov first appeared on Praha na kole.

projít na článek

ŘÍČANY, BYT 2+1 S HALOU SE SPACÍM KOUTEM A DVĚMA LODŽIEMI, 79 m²

ERA Apalucha Vám exkluzivně nabízí byt v OV o dispozici 2+1 s halou a dvěma lodžiemi. Byt se nachází v 1. patře a má obytnou plochu 62,9 m2, lodžie 9,6 m2 a sklep 6,5 m2. Pokoje jsou neprůchozí (kuchyně 11,6 m2, 1. pokoj 17,7 m2, 2. pokoj 17,7 m2, hala vč

projít na článek

Pronájem lešení

Půjčovna a pronájem fasádního lešení. Půjčujeme trubkové, rámové lešení Layher Blitz a nově také závěsné lešení FOX a to včetně montáže a dopravy. Působíme převážně v regionech Kolín, Nymburk, Poděbrady, Úvaly, Říčany, Český Brod a Praha.

projít na článek