Soustředění Říčany

Letní soustředění Říčany 2023 Poslední soustředění se bude konat na konci léta, a to v podobě tanečního příměstského táboru. Společně s trenéry Kristýnou Mückovou a Vítězslavem Rázkem doděláme poslední úpravy ve standardních tancích a budeme připraveni na novou sezónu. Kdy: 28.-29.8. 2023 Kde: Studio Fuego, Jiráskova 1519/8, Říčany Pro koho je soustředění určeno: Pro všechny taneční páry (nebo jednotlivce), které se zaměřují na standardní tance, pro třídy EDCBAM Disciplína: Standardní tance Cena: 2200,-/osoba The post Soustředění Říčany first appeared on Škola Tance Pro Všechny.

projít na článek

RD Říčany

RD ŘíčanyNaši kancelář najdete v tomto domě v Říčanech. Prodemou v dekoru Dark Brown byl obložen arkýř a vstupní vrata.Název projektu : RD ŘíčanyArchitekt/Studio : realizace CAFFI, a.sPoužitý materiál : Prodema –  ProdexRealizace : CAFFI, a.s.

projít na článek

Soustředění Počepice

Letní soustředění Počepice 2023 Na druhé letní soustředění vás zveme do areálu v Počepicích. Můžete se těšit na

projít na článek

Realizace terasy Authentic Teak 2023, Říčany

Chcete taky takovou terasu? Upozornění: U tohoto obsahu je vyžadován JavaScript. Příspěvek Realizace terasy Authentic Teak 2023, Říčany pochází z Woodparket.cz

projít na článek

MIMOŘÁDNÉ SOUSTŘEDĚNÍ PŘED MS

Celé podzimní prázdniny 26.10. - 29.10. věnujeme plánovanému intenzivnímu soustředění před mistrovstvím světa. INTENZIVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ PŘED MS ST 26:10: 09:00 - 11:00 Crazy Dance

projít na článek

Cyklotrasa 8205: Říčany, nám. ČSA – Pacov

Trasa 8205 je krátká spojovací stezka mezi říčanskou čtvrtí Radošovice a vesnicí Pacov. Trasa vede po místních komunikacích a po asfaltové cyklostezce. Délka je 2 km. The post Cyklotrasa 8205: Říčany, nám. ČSA – Pacov first appeared on Praha na kole.

projít na článek