Ghí, často označované jako přepuštěné máslo, je tradiční indický potravinový produkt. Je to forma čistého máselného tuku, z něhož byly odstraněny všechny mléčné složky. Ghí je proslulé svou bohatou chutí a mnohostranným využitím v kuchyni. Je stabilní při vysokých teplotách a je vhodné pro smažení, pečení, nebo dokonce pro přípravu nápojů. Proč kurkuma a pepř? Speciální verze tohoto Ghí másla obsahuje dvě významné přísady: kurkumu a pepř. Benefity kurkumy Kurkuma, známá také jako indický šafrán, je oblíbenou superpotravinou. Je proslulá svými léčivými vlastnostmi a používá se tisíce let v ajurvédské medicíně. Uvádí se, že má více než 50 pozitivních účinků Příspěvek Recenze Ghí přepuštěné másla 220ml: speciál kurkuma & pepř byl publikován na blogu Ekoživot.cz.
Máte rádi pořádnou pikantnost? Představte si, jak by bylo úžasné, kdyby se ten ohnivý nádech mohl vtělit do něčeho tak všedního jako je máslo. Představujeme Vám pikantní přepuštěné máslo s chilli, které Váš kulinářský svět obohatí o nezaměnitelnou chuť a
projít na článekKdo by odolal lahodným topinkám s česnekem? Obvykle jsme zvyklí opékat je na sádle, ale co kdybychom to zkusili s Ghí přepuštěným máslem? Vezměte kousek chleba, hoďte ho do topinkovače a potřete ho česnekovým Ghí s přídavkem soli. To je celá jednoduchá př
projít na článek5.5.2017 - Golden Retriever Special Club Show, Halászi, Hungary "Spirit" - třída otevřená / open cl. - rozhodčí / judge : Branda Hutchison, UKCpt. Calico Jack Optimus Canis - EXC. 1, CAC !!!
projít na článek.avia-section.av-kfdqjolt-367c109f9ab22d0b9fec3a1b9a2c95b2{ background-color:#ffb600; } .flex_column.av-8mdrm9-96b9ab54e1bd14493fdbeae67a113ffa{ border-radius:0px 0px 0px 0px; -webkit-border-radius:0px 0px 0px 0px; -moz-border-radius:0px 0px 0px 0px;
projít na článek.avia-section.av-kfdqjolt-367c109f9ab22d0b9fec3a1b9a2c95b2{ background-color:#ffb600; } .flex_column.av-8mdrm9-96b9ab54e1bd14493fdbeae67a113ffa{ border-radius:0px 0px 0px 0px; -webkit-border-radius:0px 0px 0px 0px; -moz-border-radius:0px 0px 0px 0px;
projít na článek