Máte rádi pořádnou pikantnost? Představte si, jak by bylo úžasné, kdyby se ten ohnivý nádech mohl vtělit do něčeho tak všedního jako je máslo. Představujeme Vám pikantní přepuštěné máslo s chilli, které Váš kulinářský svět obohatí o nezaměnitelnou chuť a aroma. Co je to přepuštěné máslo? Historie a původ Přepuštěné máslo, známé také jako Ghí, má své kořeny v tradiční indické kuchyni. Již tisíce let je používáno nejen jako základní potravina, ale i jako důležitý prvek v ajurvédské medicíně. Jak se vyrábí? Přepuštěné máslo se vyrábí procesem pomalého rozehřívání másla, během kterého se odstraňují mléčné bílkoviny a voda. Výsledkem je Příspěvek RECENZE na pikantní chilli Ghí máslo pro fajnšmekry! byl publikován na blogu Ekoživot.cz.
Ghí, často označované jako přepuštěné máslo, je tradiční indický potravinový produkt. Je to forma čistého máselného tuku, z něhož byly odstraněny všechny mléčné složky. Ghí je proslulé svou bohatou chutí a mnohostranným využitím v kuchyni. Je stabilní při
projít na článekKdo by odolal lahodným topinkám s česnekem? Obvykle jsme zvyklí opékat je na sádle, ale co kdybychom to zkusili s Ghí přepuštěným máslem? Vezměte kousek chleba, hoďte ho do topinkovače a potřete ho česnekovým Ghí s přídavkem soli. To je celá jednoduchá př
projít na článekPřiložíme ústa k šálku a na jazyku nám tmavá káva probouzí chuťové smysly: hořkost, slanost, sladkost a kyselost. Vůně se rozvíjí, káva chutná po květech, po karamelu nebo je pikantní, pryskyřičná… Vyzkoušejte si vlastní degustaci!
projít na článekPamatujete na chvíle, kdy jste se těšili na první sousto oblíbených kávenek? Naše mandlová pochoutka vás zavede přímo do těch okamžiků. Chuť, která vás omámí a probudí všechny vaše smysly. Připomenutí kávenky Můžete se těšit na sladkou, křupavou mandlovou
projít na článekKdo by řekl, že náplasti mohou být ekologické a zároveň esteticky přitažlivé? PATCH Bambusové náplasti s aktivním uhlím se představují jako moderní alternativa tradičních náplastí, která dokáže naplnit očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů. Ale co je
projít na článek