Recepty na pstruha

Pstruh je ryba, která ráda obývá čisté, dobře okysličené, rychle tekoucí vody. Je schopna se rychle a dobře přizpůsobit svému prostředí, a to i svým zabarvením, aby pro okolí byla co nejvíce nenápadná. Váha a velikost pstruhů se pohybují různě a velice záleží na tom, kolik potravy poskytuje prostředí, ve kterém žijí. Nás teď ale nezajímá zrovna to, jak přesně a kde pstruh roste, ale jak si na něm pochutnat a uspokojit tak svoje chuťové buňky. Maso z pstruha je bílé až růžové barvy a hodí se k veškerým kuchyňským úpravám, ať už je to grilování, pečení, smažení, vaření či dušení.

projít na článek

Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra!

Jednohubky, kanapky a chuťovky jsou oblíbené vánoční a silvestrovské recepty. Nechybí na žádném vánočním stole. Chuťovky se podávají při oslavách [] Příspěvek Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra! pochází z Vánočn

projít na článek

Rychlý moučník

Honí vás mlsná a chcete si rychle udělat něco vskutku dobrého? Zkuste vybírat mezi recepty na rychlé moučníky. V dnešní uspěchané době nemáme čas na sebe, natož na pečení a vaření. Rychlé recepty jsou odrazem naší hektické doby. Recepty jsou snadné, relat

projít na článek

Chystáme se pořídit si domácí pekárnu

Domací pekárny jsou beze sporu hitem poslední doby. I my jsme se rozhodli si ji pořídit, ale zatím se rozhodujeme jakou značku a typ. Sledujte náš web Rychlé-recepty.cz, protože se určitě podělíme s naším výběrem a potom i s recepty a zkušenostmi.

projít na článek

Melounové smoothie - recepty

Melounové smoothie je úžasně povzbuzující, lehoučké a zachrání vás před dehydratací. Můžete ho pojmout také jako svačinku, protože dokonce zažene malý hlad. Máte-li rádi melouny, tak vyzkoušejte naše recepty na smoothie a mixované nápoje.

projít na článek

Recepty na rybí polévku

Rybí polévka je polévka obvykle vařená z ryb nebo z jejich částí. Přidává se většinou zelenina, různé druhy koření a voda nebo vývar. Každá domácnost vaří dle vlastní tradice, proto se od sebe recepty značně liší.

projít na článek