Recepty na rizoto

V horkém létě určitě uvítáte lehce stravitelné jídlo. V dnešním článku vám tedy nabídneme hned několik receptů, jak si připravit vynikající rizoto. A nejen to tradiční italské, které se postupem přípravy a chutí poněkud liší od toho českého. Dle Italů se jako risotto může označit pouze takový pokrm, při jehož přípravě rýže nejprve projde krátkým osmažením a až poté je se uvaří. V Itálii se na přípravu rizota používá tradiční kulatozrnná rýže, například Arborio či Carnaoli. U nás se tyto druhy dají ve větších obchodech sehnat taky, ale i jiné firmy vyrábí vlastní kulatozrnnou rýži, tak neváhejte a jděte do toho!

projít na článek

Recepty na zeleninové rizoto

Rizoto je tradiční pokrm Italů. Připravuje se hlavně z rýže, zeleniny a mnoha dalších přísad, které si každý může doplnit dle vlastní chuti. Správné rizoto by mělo být vlhké a krémovité.

projít na článek

Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra!

Jednohubky, kanapky a chuťovky jsou oblíbené vánoční a silvestrovské recepty. Nechybí na žádném vánočním stole. Chuťovky se podávají při oslavách [] Příspěvek Recepty na jednohubky, chuťovky a kanapky nejlepší recepty nejen na Silvestra! pochází z Vánočn

projít na článek

Rychlý moučník

Honí vás mlsná a chcete si rychle udělat něco vskutku dobrého? Zkuste vybírat mezi recepty na rychlé moučníky. V dnešní uspěchané době nemáme čas na sebe, natož na pečení a vaření. Rychlé recepty jsou odrazem naší hektické doby. Recepty jsou snadné, relat

projít na článek

Chystáme se pořídit si domácí pekárnu

Domací pekárny jsou beze sporu hitem poslední doby. I my jsme se rozhodli si ji pořídit, ale zatím se rozhodujeme jakou značku a typ. Sledujte náš web Rychlé-recepty.cz, protože se určitě podělíme s naším výběrem a potom i s recepty a zkušenostmi.

projít na článek

Melounové smoothie - recepty

Melounové smoothie je úžasně povzbuzující, lehoučké a zachrání vás před dehydratací. Můžete ho pojmout také jako svačinku, protože dokonce zažene malý hlad. Máte-li rádi melouny, tak vyzkoušejte naše recepty na smoothie a mixované nápoje.

projít na článek