Recepty z červené řepy: Snadné a chutné způsoby přípravy červené řepy

Vysvětlíme, proč jsou recepty z červené řepy tak snadné a tak chutné k jídlu, a navíc vám poskytneme několik tipů a triků, abyste se ujistili, že vaše recepty budou pokaždé perfektní.  The post Recepty z červené řepy: Snadné a chutné způsoby přípravy červené řepy first appeared on Pipilota.cz.

projít na článek

Polévka z červené řepy, mrkve a kešu ořechů (raw food)

Rychlá vitariánská polévka z červené řepy, mrkve a kešu ořechů. Výživná polévka přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Červená řepa má mnoho železa, draslíku, křemíku, hořčíku, zinku, vitamínu C, E, kyseliny listové a

projít na článek

Salát s marinovanou červenou řepou, hruškou a dýňovým olejem podle Kašulky (raw food)

Recept na zdravý salát plný vitamínů a důležitých živin od Kašulky. Raw food recept, který potěší nejen příznivce této živé syrové stravy, vegany a vegetariány. V receptu je kromě zdraví prospěšné červené řepy (která obsahuje spoustu železa, draslíku, vit

projít na článek

Obnova zahrady u obecní školy ve Chvaleticích

Hlavním cílem obnovy zahrady přilehlé k památkové chráněné funkcionalistické škole architekta Karla Řepy byla přestavba vegetačních prvků, podpoření druhové rozmanitosti vegetačních prvků a zajištění nenáročnosti údržby a provozní bezpečnosti.

projít na článek

Z knihy: ŽIVÁ STRAVA - MÉ NEJLEPŠÍ RECEPTY, Věra Talandová

Již 4. titul neúnavné propagátorky živé stravy Věry Talandové Vám přináší autorčiny nejoblíbenější recepty z živé stravy plné enzymů a vitamínů obohacené o nové nápady. Cesta ke zdraví a štíhlé linii může být dostupná každému z nás, stačí se rozhodnout.

projít na článek

Prosička

Nejvyšší bod nad Jimramovem, několik skalek dobře dostupných při pěší procházce. Pokud pojedete na kole, počítejte, že v horní části budete muset chvilkama tlačit přes kameny a pařezy. Doporučuji vyrazit z Jimramova (část Sole) po modré turistické značce.

projít na článek