Již 4. titul neúnavné propagátorky živé stravy Věry Talandové Vám přináší autorčiny nejoblíbenější recepty z živé stravy plné enzymů a vitamínů obohacené o nové nápady. Cesta ke zdraví a štíhlé linii může být dostupná každému z nás, stačí se rozhodnout. Budete překvapeni, co se vše dá „uvařit“ bez vaření. Recepty nejen skvěle vypadají, ale jsou i chutné a vydatné. Strava většiny lidí je složena převážně ze zpracovaných potravin, které vydrží týdny, měsíce, roky. Těmto potravinám chybí to...
Další novinkou v edici RAW FOOD nakladatelství IFP Publishing je očekávaná kniha gurmánských receptů živé stravy s názvem: „155 receptů Růženy & Andrease - GURMÁNSKÁ ŽIVÁ STRAVA“. Motto knihy: Jste to, co jíte, proto buďte plnohodnotní, nefalšov
projít na článekTento recept poskytla pro web www.syrova-strava.cz paní Jarka. Byl to její první pokus o veganský raw tatarák a byla z výsledku tak nadšená, že mi ho hned poslala. Vše zpracovala v Thermomixu, můžete ale použít i jiný robot (mixér), co máte doma. Tento ra
projít na článekA je tu opět rozhovor alias rawzhovor na téma vitariánství, raw food, syrová či živá strava nebo též trochu divoce znějící „syrovojedení“. Další ženou, která má s vitariánskou stravou delší zkušenosti, je Petra Petrinsky Slabá alias Rawstlinka. A jelikož
projít na článekVysvětlíme, proč jsou recepty z červené řepy tak snadné a tak chutné k jídlu, a navíc vám poskytneme několik tipů a triků, abyste se ujistili, že vaše recepty budou pokaždé perfektní. The post Recepty z červené řepy: Snadné a chutné způsoby přípravy červ
projít na článek