A je tu opět rozhovor alias rawzhovor na téma vitariánství, raw food, syrová či živá strava nebo též trochu divoce znějící „syrovojedení“. Další ženou, která má s vitariánskou stravou delší zkušenosti, je Petra Petrinsky Slabá alias Rawstlinka. A jelikož je to odvážná žena, svolila, abych ji podrobila „palbě“ několika otázek. A jak jsem poznala, že je odvážná? Tipuji to nejen podle pár osobních setkání s Petrou, ale také z úvodního textu na jejím webu, kde mimo jiné píše: „…hodlám svými recepty...
A je tu další rozhovor s osobností ze světa raw food alias vitariánství. Tentokráte jsem k němu vyzvala paní Evu Kavkovou, spolumajitelku restaurace (projektu) Secret of Raw v Praze. Eva Kavková (Secret of raw) Milá Evi, nejprve Tě poprosím, aby ses čte
projít na článekPro tento rozhovor jsem si vybrala muže, který našel zálibu ve světě raw food alias syrové živé stravy a pomocí svého e-shopu usnadňuje život mnohým z nás, a to nejen vitariánům, ale všem, kteří se zajímají o zdravější způsoby stravování a života celkově.
projít na článekTentokráte jsem se rozhodla udělat rozhovor se všemi „pány z Živé trojky“, jak je nazývám, aneb se třemi muži, kteří společně tvoří projekt Živé pokušení na stránkách www.zivepokuseni.cz. Poslala jsem každému z nich stejné otázky. Pojďme se podívat, jak s
projít na článekVzdala jsem veganství, protože mi nedělalo dobře. Jakmile jsem vynechal maso, začal jsem hodně hubnout. Měla jsem často hlad. I takové věty slýchávám na mých kurzech. Pečená zelenina s přílohou, těstoviny s ... více Článek Plnohodnotné rostlinné jídlo? P
projít na článekPro další z řady rozhovorů s lidmi podnikajícími v oblasti raw food anebo lidmi, kteří mají s vitariánskou stravou delší zkušenosti, jsem si vybrala jednatelku kavárny MyRaw Café, paní Miroslavu Malaníkovou. Kavárna, zaměřená na vegan raw food stravu, byl
projít na článek