Pro další z řady rozhovorů s lidmi podnikajícími v oblasti raw food anebo lidmi, kteří mají s vitariánskou stravou delší zkušenosti, jsem si vybrala jednatelku kavárny MyRaw Café, paní Miroslavu Malaníkovou. Kavárna, zaměřená na vegan raw food stravu, byla otevřena 9. 9. 2014 a najdete ji v Praze na Dlouhé ulici. MyRaw Café se tak zařadilo mezi další podniky nabízející raw pochoutky, a to jak sladké, tak i slané. Další místo propagující a podporující zdravý životní styl. Kavárna, kde si můžete...
A je tu další rozhovor s osobností ze světa raw food alias vitariánství. Tentokráte jsem k němu vyzvala paní Evu Kavkovou, spolumajitelku restaurace (projektu) Secret of Raw v Praze. Eva Kavková (Secret of raw) Milá Evi, nejprve Tě poprosím, aby ses čte
projít na článekA je tu opět rozhovor alias rawzhovor na téma vitariánství, raw food, syrová či živá strava nebo též trochu divoce znějící „syrovojedení“. Další ženou, která má s vitariánskou stravou delší zkušenosti, je Petra Petrinsky Slabá alias Rawstlinka. A jelikož
projít na článekMožná, že jste ještě nikdy neslyšeli o vzácném minerálu, který byl objeven až roku 1976 a jeho jediným nalezištěm na světě je Rusko, resp. Naleziště se nachází v Jakutsku. Tím, spíše, že se jedná o jedno jediné místo, je skutečným skvostem a vzácností. Na
Tento recept poskytla pro web www.syrova-strava.cz paní Jarka. Byl to její první pokus o veganský raw tatarák a byla z výsledku tak nadšená, že mi ho hned poslala. Vše zpracovala v Thermomixu, můžete ale použít i jiný robot (mixér), co máte doma. Tento ra
projít na článekRozhovor se Sylvou Petrovou, pořízený v lednu 2016 Renatou Petříčkovou. Úryvek z rozhovoru: Renata: Skvělý rozhovor s autorkou projektů věnujících se syrové stravě ke knize Česká raw food: Tajemství těch nejlepších. Zaujal mne především lehký a zdravý ro
projít na článek