Plnohodnotné rostlinné jídlo? Přidejte zeleninu, klíčky či ořechovou posypku

Vzdala jsem veganství, protože mi nedělalo dobře. Jakmile jsem vynechal maso, začal jsem hodně hubnout. Měla jsem často hlad. I takové věty slýchávám na mých kurzech. Pečená zelenina s přílohou, těstoviny s ... více Článek Plnohodnotné rostlinné jídlo? Přidejte zeleninu, klíčky či ořechovou posypku se nejdříve objevil na Vegmania.cz.

projít na článek

Rostlinné klíčky – přírodní zdroj enzymů, minerálů, vitamínů, proteinů... a cesta k omládnutí

Rostlinné klíčky, namáčení, klíčení, nakličovadla a čerstvé výhonky, to jsou témata pro příznivce syrové živé stravy zcela běžná, tyto procesy jsou vlastně na denním pořádku. V dnešní době to není nic nového a převratného, o klíčení a konzumování naklíčen

projít na článek

Krása ořechového dřeva na starožitném nábytku

Představujeme několik starožitností s ořechovou dýhou, na které obzvlášť vyniká kresba tohoto ušlechtilého dřeva. Třídílná ořechová skříň ze šlechtického interiéru

projít na článek

Zeleninové, luštěninové, sladké i plněné placky na talíři nejsou nuda

Pestré, výživné a plnohodnotné jídlo. Ano, i takové mohou být placky. Pokrm, pod kterým si většina z nás vybaví bramborák nebo zeleninovou omeletu, rychlovku, kterou nachystáte k večeři, když se vám nechce vařit. Placky ... více Článek Zeleninové, luštěn

projít na článek

SUNWARRIOR – rostlinné raw proteiny, rostlinné doplňky stravy, raw vitamíny a superpotraviny

SUNWARRIOR je rozvíjející se společnost se zdravou výživou. Světlo světa spatřila jednoho teplého odpoledne v Arizoně během festivalu Sedona Raw Spirit. Potkali se dva muži s rozdílnými názory, ale společným snem – vytvořit společnost a produkt, které by

projít na článek

Brokolice? V souboji o nejzdravější zeleninu takřka nemá konkurenci

Brokolice patří mezi košťálové druhy zeleniny, je blízká příbuzná květáku. Pochází z oblasti Středomoří. Itálie dodnes patří mezi přední exportéry této přednostmi opředené zeleniny. Díky obsahu minerálů, vitaminů a mnoha prospěšných fytolátek ... více Čl

projít na článek