Rostlinné klíčky, namáčení, klíčení, nakličovadla a čerstvé výhonky, to jsou témata pro příznivce syrové živé stravy zcela běžná, tyto procesy jsou vlastně na denním pořádku. V dnešní době to není nic nového a převratného, o klíčení a konzumování naklíčených semen a obilovin se toho již napsalo opravdu hodně. V současné době si již můžete naklíčené produkty koupit i v supermaketech. Pořídíte tak výhonky řeřichy, vojtěšky, ředkvičky, čočky, mungo fazolí, sojové výhonky a...
Papája je původem z centrální a jižní Ameriky. První záznamy o pěstování papájí pochází z Mexika, Guatemaly a Panamy před více než šesti sty lety. Brzy se však papája rozšířila do jižní Floridy, Karibiku a jihovýchodní Asie. Papája je velmi bohatým zdroje
projít na článekVzdala jsem veganství, protože mi nedělalo dobře. Jakmile jsem vynechal maso, začal jsem hodně hubnout. Měla jsem často hlad. I takové věty slýchávám na mých kurzech. Pečená zelenina s přílohou, těstoviny s ... více Článek Plnohodnotné rostlinné jídlo? P
projít na článekRecept na jednoduché a chutné smoothie s přírodním vitamínem C. Toto vegan smoothie je obohacené raw proteinem Sunwarrior Classic Natural a současně práškem z ovoce Camu camu, což je tropické bobulovité ovoce s údajně největším množstvím vitamínu C na cel
projít na článekOdkud se vzal Vitamín C Příspěvek Seriál o Vitamínu C – díl.1. Cesta k céčku pochází z
projít na článekPro tento rozhovor jsem si vybrala muže, který našel zálibu ve světě raw food alias syrové živé stravy a pomocí svého e-shopu usnadňuje život mnohým z nás, a to nejen vitariánům, ale všem, kteří se zajímají o zdravější způsoby stravování a života celkově.
projít na článek