Papája, tropické superovoce plné vitamínů a enzymů

Papája je původem z centrální a jižní Ameriky. První záznamy o pěstování papájí pochází z Mexika, Guatemaly a Panamy před více než šesti sty lety. Brzy se však papája rozšířila do jižní Floridy, Karibiku a jihovýchodní Asie. Papája je velmi bohatým zdrojem vitaminů, minerálů i enzymů. The post Papája, tropické superovoce plné vitamínů a enzymů first appeared on Pipilota.cz.

projít na článek

Banánové Sunwarrior smoothie s Camu camu (raw food)

Recept na jednoduché a chutné smoothie s přírodním vitamínem C. Toto vegan smoothie je obohacené raw proteinem Sunwarrior Classic Natural a současně práškem z ovoce Camu camu, což je tropické bobulovité ovoce s údajně největším množstvím vitamínu C na cel

projít na článek

Z knihy: ŽIVÁ STRAVA - MÉ NEJLEPŠÍ RECEPTY, Věra Talandová

Již 4. titul neúnavné propagátorky živé stravy Věry Talandové Vám přináší autorčiny nejoblíbenější recepty z živé stravy plné enzymů a vitamínů obohacené o nové nápady. Cesta ke zdraví a štíhlé linii může být dostupná každému z nás, stačí se rozhodnout.

projít na článek

Rostlinné klíčky – přírodní zdroj enzymů, minerálů, vitamínů, proteinů... a cesta k omládnutí

Rostlinné klíčky, namáčení, klíčení, nakličovadla a čerstvé výhonky, to jsou témata pro příznivce syrové živé stravy zcela běžná, tyto procesy jsou vlastně na denním pořádku. V dnešní době to není nic nového a převratného, o klíčení a konzumování naklíčen

projít na článek

Seriál o Vitamínu C – díl.1. Cesta k céčku

Odkud se vzal Vitamín C Příspěvek Seriál o Vitamínu C – díl.1. Cesta k céčku pochází z

projít na článek

Nový recept na Sunwarrior raw smoothie s hruškou

Jednoduchý recept na raw food smoothie, které svou vydatností poslouží jako výživná snídaně nebo svačina během dne. Smoothie plné rostlinných proteinů a přírodních vitamínů, také zdravých tuků a dalších výživných látek. Přečíst celý recept »

projít na článek