Brokolice? V souboji o nejzdravější zeleninu takřka nemá konkurenci

Brokolice patří mezi košťálové druhy zeleniny, je blízká příbuzná květáku. Pochází z oblasti Středomoří. Itálie dodnes patří mezi přední exportéry této přednostmi opředené zeleniny. Díky obsahu minerálů, vitaminů a mnoha prospěšných fytolátek ... více Článek Brokolice? V souboji o nejzdravější zeleninu takřka nemá konkurenci se nejdříve objevil na Vegmania.cz.

projít na článek

Volvo XC90 T8 Recharge: Konec dieselů netřeba oplakávat

24. 04. 2024 Recenze & testy Volvo XC90 je na trhu už takřka 10 let, ale pod kapotou to nepoznáte. Plug-in hybrid se nemá za co stydět ani ve srovnání s nejnovější konkurencí.Marek BrunnerNedávno médii proběhla zpráva, že Volvo vyrobilo poslední vůz s naf

projít na článek

Brokolicová pomazánka podle Anny (raw food)

Recept na tuto brokolicovou raw pomazánku nám poskytla Anna Hýžová. INGREDIENCE: Brokolice - malá hlávka čerstvé brokolice Avokádo - 1 zralé avokádo Estragon - 3 snítky čerstvého estragonu Bazalka - 1 menší snítka čerstvé bazalky Petržel - 3 snítky zelen

projít na článek

Wilson Champions Choice Duo 2x6 m - Tenisový výplet

Hybrid, který nemá konkurenci! Přírodní struna v kombinaci s Alu Power je opravdu výběrem šampiónů, za všechny jmenujme Rogera Ferera. Kdo hledáte trochu luxusu, v této struně ho naleznete!

projít na článek

Wilson Sensation 12 m - Tenisový výplet

Komfortní vláknový výplet s dlouhou tradicí. Xycro Micro Fiber multifilament pro měkký a komfortní cit. V této cenové kategorii nemá konkurenci!

projít na článek

Proč nekritizovat konkurenci

Příspěvek Proč nekritizovat konkurenci pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek