Proč nekritizovat konkurenci

Příspěvek Proč nekritizovat konkurenci pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek

Brokolice? V souboji o nejzdravější zeleninu takřka nemá konkurenci

Brokolice patří mezi košťálové druhy zeleniny, je blízká příbuzná květáku. Pochází z oblasti Středomoří. Itálie dodnes patří mezi přední exportéry této přednostmi opředené zeleniny. Díky obsahu minerálů, vitaminů a mnoha prospěšných fytolátek ... více Čl

projít na článek

Vyhodnocení tipovačky

Tipovačka pro sezonu 2023/24 je za námi a přinesla mnoho vzrušujících momentů. Vítězové si odnášejí nejen slávu, ale i hodnotné ceny. Přečtěte si podrobné shrnutí a zjistěte, jak se vaše tipy umístily v konkurenci.

projít na článek

Wilson Champions Choice Duo 2x6 m - Tenisový výplet

Hybrid, který nemá konkurenci! Přírodní struna v kombinaci s Alu Power je opravdu výběrem šampiónů, za všechny jmenujme Rogera Ferera. Kdo hledáte trochu luxusu, v této struně ho naleznete!

projít na článek

Wilson Sensation 12 m - Tenisový výplet

Komfortní vláknový výplet s dlouhou tradicí. Xycro Micro Fiber multifilament pro měkký a komfortní cit. V této cenové kategorii nemá konkurenci!

projít na článek

Dacia Jogger zdražila, přesto stále nemá konkurenci

Potřebujete nový rodinný vůz s obrovským zavazadelníkem nebo potřebujete sedmimístný vůz, který stojí zhruba jako Fabie? Oba požadavky uspokojí novinka od Dacie, která se jmenuje Jogger a nahrazuje původně oblíbené modely Dokker, Lodgy nebo Logan MCV.

projít na článek