REFORE natočili klip jako ze San Francisca a předskakují MACHINE HEAD

Druhá deska nadějné mladé thrashové krve z Valašska REFORE a názvem „Illusion of Existence“ je už nějaký ten pátek venku. Album je rychlejší, naštvanější a kritikou velmi kladně přijímané.

projít na článek

REFORE si plní sny: zahrají v Praze jako support MACHINE HEAD

Tak je to definitivní: REFORE mladá thrashová krev z Valašska, která nedávno vydala své teprve druhé album, bude v pondělí 10. června předskakovat v pražském Foru Karlín samotným MACHINE HEAD!

projít na článek

REFORE v podcastu: Když mě něco sere, zakomponuju to do muziky

REFORE spolu s MÖRGHUUL, s nimiž sdílejí bubeníka, hostovali v podcastu Fury up Your Ass. Jeho sestříhaná verze je právě dostupná na youtube. Koukejte na vlastní nebezpečí.

projít na článek

Emigrate natočili klip ke šlágru, v němž zpívá Till Lindemann

Till Lindemann & Richard Kruspe (foto - zdroj: metalinjection.net)

projít na článek

Svetlo je tady. S hudbou vesmírnou vydávají nový klip a song

Trio Shudbou vesmírnou má za sebou velmi perné období. Kapelu opustila zpěvačka Dominika Morávková, kterou velmi úspěšně nahradila Sára Polyáková. Všichni tři pak absolvovali nespočet koncertů na Slovensku i v Čechách. Připravili první velké setkání sfano

projít na článek

Česká kapela TAK CO? vydala klip vytvořený pomocí umělé inteligence

Česká hudební formace TAK CO? oznámila vydání vizuálního zpracování svého posledního singlu s názvem V hotelu Belvedere. A klip rozhodně není obvyklý, kapela jej totiž vytvořila pomocí umělé inteligence. S pomocí pokročilé technologie umělé inteligence, k

projít na článek