REFORE v podcastu: Když mě něco sere, zakomponuju to do muziky

REFORE spolu s MÖRGHUUL, s nimiž sdílejí bubeníka, hostovali v podcastu Fury up Your Ass. Jeho sestříhaná verze je právě dostupná na youtube. Koukejte na vlastní nebezpečí.

projít na článek

REFORE natočili klip jako ze San Francisca a předskakují MACHINE HEAD

Druhá deska nadějné mladé thrashové krve z Valašska REFORE a názvem „Illusion of Existence“ je už nějaký ten pátek venku. Album je rychlejší, naštvanější a kritikou velmi kladně přijímané.

projít na článek

REFORE si plní sny: zahrají v Praze jako support MACHINE HEAD

Tak je to definitivní: REFORE mladá thrashová krev z Valašska, která nedávno vydala své teprve druhé album, bude v pondělí 10. června předskakovat v pražském Foru Karlín samotným MACHINE HEAD!

projít na článek

Host podcastu Buduj značku

Díky Petrovi Schwankovi jsme objevil kouzlo podcastů, takže jsem měl radost, když se mi ozval s tím, že by mě chtěl za hosta. V půl hodině jsme si povídali o ... Číst dáleHost podcastu Buduj značku The post Host podcastu Buduj značku appeared first on Pe

projít na článek

Kupujete byt? Prověřte, že tam není dluh (audio: 15 min.)

Ať už hledáte byt ke koupi nebo na investici, jistě velmi dobře znáte ten pocit, když najdete byt za velmi dobrou cenu v zajímavé lokalitě. Srdce se rozbuší, ruka roztřese, kde mám sakra ten telefon  Hlavně v klidu a s chladnou hlavou, někdy to může zname

projít na článek

7 způsobů, jak potěšit zákazníka natolik, aby se k vám vrátil

Se zvyšováním tržeb může pomoci i balení zásilek a dárky. Jak s málem udělat hodně muziky? Mrkněte!

projít na článek