Rekordního CZECHMANA se zúčastnilo skoro 600 triatlonistů

Přesně 589 triatlonistů ze 13 zemí světa se zúčastnilo kultovního závodu CZECHMAN v Pardubicích. Druhý díl seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu tak o více než 100 startujících překonal rekord z loňského roku. Vítězi se ve výhni stali Lenka Králová a Ladislav Dvořák.

projít na článek

Letní sezóna dlouhých triatlonistů Simony a Pepy Křivánkových.

Letní prázdniny se přehouply přes druhou půlku což neznamená, že triatlonisti zahálejí. Skvělým příkladem, že se v létě naplno trénuje a závodí je Simona Křivánková, která se za měsíc a půl zúčastnila 3 dlouhých ironmanu 226, a dvou půlek 113. O tom, že s

projít na článek

13 českých triatlonistů se představí na EP v Bratislavě

V neděli 18. května se v Bratislavě koná závod Evropského poháru v triatlonu a na startu bude i třináct českých reprezentantů v čele s olympionikem Janem Čelůstkou.

projít na článek

Triatlonová reprezentace míří do Holtenu

Od čtvrtka 27. do soboty 29. června se v nizozemském Holtenu koná triatlonové mistrovství Evropy dorostu a kategorie do 23 let. V rámci něj proběhne i závod Evropského poháru dospělých. Na startu se představí celkem 17 českých triatlonistů.

projít na článek

Vabroušek vybojoval první domácí titul na půlce

Železný muž Petr Vabroušek je ožehnutý žárem stovek triatlonových bitev, přesto se rok co rok pouští do dalších a jako velezkušený závodník stále drží krok se špicí. Naposledy se postavil na start CZECHMANa v Pardubicích a v největším domácím závodě vyboj

projít na článek

Královnou triatlonu je Vendula Frintová

V krásném prostředí libereckého hotelu se v sobotu 26.11. odehrál galavečer slavnostního ceremoniálu nejlepších triatlonistů v rámci aquatlonu, terénního, dlouhého a krátkého triatlonu. Proběhlo vyhlášení trenéra roku a ankety Krále triatlonu.

projít na článek