Renishaw appoints a new distributor in the Nordic region

Renishaw is pleased to announce that it has recently appointed Blue Scientific as the new representative in the Nordic region for its spectroscopy product line.

projít na článek

Případové studie kalibračních aplikací

Laserová měření a měření ballbar, analytická a diagnostická řešení Renishaw pomohla během více než 30 let tisícům uživatelů zdokonalit vlastnosti jejich řešení. Bez ohledu na to, zda jste koncový uživatel, distributor, výrobce obráběcích strojů nebo posky

projít na článek

Lekce Nordic Walkingu pro seniory na Praze 7

Jsme rádi, že můžeme oznámit další z pravidelných lekcí Nordic Walkingu , které pro vás budeme zajišťovat. Jde o Nordic Walking l ekce pro seniory MČ Praha 7,  které začínají 17.4.2018.

projít na článek

Nordic Walking Tour na Karlovarsku

Nordic walking tour pokračuje již tuto sobotu 28.9.2013 svým dalším zastavením. Díky aktivnímu místnímu sdružení nordic walkingu, šikovným místním instruktorům a podpoře Karlovarského kraje se toto zastavení koná v Březové u Sokolova.

projít na článek

Nordic Walking a hubnutí

Kouzlu nordic walkingu doslova propadnete. Většina lidí, která s tímhle sportem začne, nemůže přestat. Procházky na čerstvém vzduchu totiž dělají dobře nejen jejich tělu, ale i jejich duši. Přidáte se k fanouškům nordic walkingu i vy?

projít na článek