Řešíte finanční krizi? Pomůže Vám oddlužení.

Do finanční krize se může dostat v dnešní době opravdu každý. Do takové situace se můžeme dostat nejen vlastní vinou, ale také vinou někoho dalšího. Tak či tak, je finanční tíseň jedním z hlavních stresorů. Máte dluhy kam se podíváte, hrozí vám exekuce nebo už vás exekutor navštívil?

projít na článek

Kdy vyhlásit osobní bankrot?

Vzali jste si v bankovním nebo nebankovním institutu velké finanční sousto a řešíte otázku exekuce nebo osobního bankrotu? Jak se zbavit natrvalo dluhů? Právě osobní bankrot je jistým řešením, jedná se tedy o oddlužení fyzické osoby. Abyste mohli vyhlásit

projít na článek

Potřebujete pomoc s konsolidací půjček?

Pokud řešíte svou finanční situaci a stále dokola každý měsíc řešíte, že nezvládáte splácet své dluhy, pak zapřemýšlejte o možnosti konsolidace půjček.

projít na článek

Oddlužení fyzické osoby

Pokud už vám vaše dluhy přerostly přes hlavu a prokazatelně je nezvládáte splácet, případně vám dokonce hrozí exekuce nebo už ji máte na krku, existuje pro vás ještě jedno, poslední řešení. Tím je oddlužení fyzické osoby neboli osobní bankrot. O osobní ba

projít na článek

Osobní bankrot a oddlužení

Dostali jste se do pasti splácení půjček a kolotoč nesplacených pohledávek se roztočil? Splácení půjčky řešíte další půjčkou, pravidelný příjem nestačí na uspokojování splácení dluhů, exekutoři už Vám klepou na dveře?

projít na článek

Potřebujete pomoc s oddlužením?

Finanční krize doléhá na spoustu lidí a rodin. Týká se finanční krize i Vás a stále řešíte, jak ji vyřešit k lepšímu? Pokud uvažujete o konzultaci s finančním poradcem, pak jste na dobré cestě!

projít na článek