Restaurace

Stravování je zajištěno v prostorách restaurace v hlavní budově. Nabízíme pobyty se snídaní, polopenzí i plnou penzí, pro skupiny navíc nabízíme svačiny a celodenní pitný režim. Je možné také ubytování s vlastním vařením, které je možné ve vybavených kuchyňkách v každé chatě. Snídaně jsou podávány formou bufetu, na oběd polévka a hlavní chod, na večeři jeden chod (v případě polopenze navíc polévka). Preferujeme českou kuchyni, připravujeme sezónní jídla. Jídelníček pro školy a školky v přírodě vychází z obecných zásad a požadavků zdravého stravování. Vše jsme schopni pro vás připravit na míru. Vyhovíme dietním požadavkům i vegetariánům a jiným dietám, tyto výjimky je nutno uvést do objednávky. Při oslavách, večírcích a svatbách vždy osobně konzultujeme požadavky a představy zákazníka. Z širokých možností vybíráme například až čtyřchodové slavnostní obědy a večeře, studené i teplé rautové občerstvení, degustace vín s občerstvením, domácí zabíjačkové hody, barbecue stánek se steaky na venkovní terase a další. Článek Restaurace se nejdříve objevil na Penzion a Ski areál RS Trnava.

projít na článek

Uzavření restaurace o víkendech

Po dobu omezení dle nařízení vlady na výdejí okénko bude restaurace o víkendech uzavřena The post Uzavření restaurace o víkendech appeared first on Restaurace Sport.

projít na článek

Marketing pro restaurace v covidové krizi

Současná situace nepřeje mnoha odvětvím, na které tvrdě dolehla opatření vlády. Ale asi nejvíc zasaženými jsou restaurace a další gastro provozy. Sám mám několik přátel, kteří provozují restaurace nebo bary a moc rád bych jim alespoň radou a zkušenostmi t

projít na článek

7.9.2019 OMEZENÍ PROVOZU RESTAURACE

V sobotu 7.9. bude restaurace uzavřena v čase od 10:30 do 15:00

projít na článek

Během jarních prázdnin bude restaurace uzavřena

Během jarních prázdnin bude restaurace uzavřena. Budeme se na vás těšit s připraveným poledním menu v úterý 18. 2. 2020. The post Během jarních prázdnin bude restaurace uzavřena appeared first on Penzion a restaurace Bohemia.

projít na článek

Provoz restaurace ve dnech 27. 1. a 10.2.

Ve dnech 27.1. a 10. 2. budou na hotelu probíhat společenské akce, z toho důvodu bude restaurace pro veřejnost úplně uzavřena od 16 hodin. Děkujeme, Hotel Beskyd Příspěvek Provoz restaurace ve dnech 27. 1. a 10.2. pochází z Beskyd Hotel

projít na článek