Retail Park Štěrboholy

V ulici Kutnohorská vyrosl Retail Park. Nebližší adresa, kterou je možné zadat je Kutnohorksá 429. Zákazníci mohou nakupovat v prodejnách Lidl, Dr.Max, Okay, Kik, Iceland, Teta, Rossmann, Sportisimo, Cukrárna Hájek Hájková ,BestZoo, Gourmet, Insportline, Vesna, Pet Center, Trendy svítidla, Aksamite, Banqued for your home. Retail Park Do obchodů je možné přistupovat odděleně, nicméně otevírací doba všech obchodů se liší ovšem obchody zavírají nejdříve v 20:00, některé i ve 21:00.. Článek Retail Park Štěrboholy se nejdříve objevil na Katalog Praha 15.

projít na článek

Moderní rodinný dům | Park Resort Průhonice

Návrh interiéru jednoho z rodinných domů, který je součástí velmi pěkného developerského projektu Park Resort Průhonice.

projít na článek

Administrativní budova Palmovka Park IV

Projekt Administrativní budovy Palmovka Park IV a rekonstrukce památkové chráněné haly s využitím...

projít na článek

Prodej stavebního pozemku v Sendražicích

Nabízíme vám ke koupi stavební pozemek v Sendražicích (Kolín). Velikost pozemku je 999 m2 a je vhodný ke stavbě rodinného domu. Je umístěn v nově vznikající zástavbě rodinných domů. Má obdelníkový tvar s rozměry cca 25 x 40 m. Hlavní funkční využití pozem

projít na článek

LINKIN PARK údajně na příští rok plánují comebackové turné, zpívat by jim měla žena

Sedm let od smrti zpěváka Chestera Benningtona začínají sílit spekulace o možném comebackovém turné LINKIN PARK. Živí je zpráva prestižního magazínu Billboard, podle kterého by k němu mělo dojít v příštím roce.

projít na článek

Winter Wonderland v Letňanech: Největší světelný park Evropy otevřen

V pražských Letňanech dnes otevřel své brány Winter Wonderland. Zimní svět plný zázraků a pohádek potěší malé i velké návštěvníky v rozlehlém světelném parku, který patří mezi největší v Evropě. Nově otevřený kouzelný park Winter Wonderland svým návštěvní

projít na článek