Revitalizace trati Starý Lískovec – Střelice

Těší nás, že jsme mohli být součástí významného projektu revitalizace trati u Brna, při které jsme dodali a nainstalovali informační panely pro cestující. Nové informační panely ukazují cestujícím aktuální časy odjezdů vlaků hned v pěti železničních stanicích: ve Starém Lískovci, Ostopovicích, Troubsku, Střelicích dolních a Střelicích. Jednostranné a dvoustranné exteriérové panely s roztečí pixelů 2,6 mm vyrobeny s antireflexním bezpečnostním sklem pro zachování vynikajícího kontrastu a snížení odlesků. Vývoj a návrh nejmodernějších informačních systémů je založen na LED (Light Emitting Diode) grafických displejích. Základními rysy těchto profesionálních displejů je plně grafický displej s jemnou roztečí pixelů a živými barvami RGB. Vyhoví tak vysokým nárokům na výbornou čitelnost ve venkovních i vnitřních prostorech. Plně grafický displej umožňuje dokonalé zobrazení textu, grafických symbolů, obrázků, videí, webových stránek a živého vysílání. Konfigurace: Grafický LED informační panel GTO.26s 27 ks Analogové hodiny pro panely GTO.ACLKS 16 ks Barva rámů RAL5003 Sháníte informační panel pro zobrazení textů, obrázků, videí či živého vysílání? Nebo jen potřebujete odborně poradit s jeho výběrem? Rádi Vám pomůžeme a zodpovíme případné dotazy. Neváhejte nás kontaktovat na tel.: 517 302 000 nebo nám napište skrze kontaktní formulář. [See image gallery at www.mobatime.cz] The post Revitalizace trati Starý Lískovec – Střelice appeared first on MOBATIME.

projít na článek

Revitalizace panelových domů

Plánovaná životnost panelových domů při jejich stavbě byla 30 až 40 roků. Díky revitalizaci se životnost panelových domů nejen prodlužuje, ale zlepšují se i kvalita bydlení a ekonomika provozu. Revitalizace panelových domů je celkovým souhrnem oprav a úp

projít na článek

Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 dorazí v létě!

Další vlna tratí pro hru Mario Kart 8 Deluxe dorazí v létě tohoto roku, a kromě osmi nových Článek Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 dorazí v létě! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek

Prodej bytu 2+1 Nový Lískovec

V blízkosti univerzitního kampusu Bohunice se spoustou obchodů, služeb a institucí, v městské části Nový Lískovec, Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi byt 2+1 s větší komorou, renovovaným balkónem, zděným sklepem. Byt o celkové ploše 5

projít na článek

Plánovaná výluka na železniční trati 114 Postoloprty - Litoměřice ve dnech 18. 9. – 19. 9. 2023

Provozovatel dráhy, Správa železnic, s. o., informuje, že v termínu 18. – 19. září 2023 v úseku Postoloprty – Louny na trati 114 – Postoloprty – Litoměřice proběhne výluka.

projít na článek

Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 vychází dnes!

Dnes 12. července vychází pátá vlna tratí pro hru Mario Kart 8 deluxe. Pátá vlna je součástí balíčku Článek Pátá vlna tratí pro Mario Kart 8 vychází dnes! se nejdříve objevil na NBase.cz.

projít na článek