Rodinná firma Swarovski - tradice a současnost

Společnost Swarovski je i v současnosti rodinnou firmou. Počátky brusičství skla sahají do vesničky na Jablonecku. Světová firma na výrobu skleněných šperků a bižuterie nadále prosperuje. Světoznámé skleněné figurky Swarovski od roku 1976.

projít na článek

Terezie Macíková: Líbí se mi, že jsme malá rodinná firma

Bývá to častý marketingový fígl. Ačkoliv je firma součástí obřího koncernu, etikety výrobků se snaží o výjimečnosti zákazníky přesvědčit velkými písmeny vyvedeným sloganem „rodinná firma“. Viněty lahví likérky Metelka se touto informací nijak výrazně nech

projít na článek

Rodinná firma. Štěstí nebo neštěstí?

Na téma rodinná firma bylo napsáno mnoho řádků. Obecně se říká, že české rodinné firmy neměly na co navázat po padesáti letech za Železnou oponou a že se proto museli všichni členové rodiny vše učit od píky. Ano, řemeslo či jakoukoli jinou oblast podnikán

projít na článek

Swarovski křišťály - Jaké existují typy?

Swarovski křišťály se používají ve šperkařství. Vysoká kvalita brusu Swarovski krystalů zajišťuje odlesk i za horších světelných podmínek. Swarovski křišťály s AB efektem mění barvy odlesku v širokém barevném spektru.

projít na článek

Šperky swarovski a chirurgická ocel ? Jak naše firma tyto šperky vyrábí a proč jsou tak oblíbené ?

Šperky swarovski z chirurgické oceli jsou díky své originalitě naším nejoblíbenějším zbožím..

projít na článek

Manžetové knoflíčky a doplňky aneb jak se blýsknout

Luxusní manžetové knoflíčky Swarovski křišťály. Jak vzniká jedinečný odlesk Swarovski šperků. Dostupný luxus pánské bižuterie z Jablonce nad Nisou. Křišťály Swarovski jsou nejoblíbenější na světě.

projít na článek