Terezie Macíková: Líbí se mi, že jsme malá rodinná firma

Bývá to častý marketingový fígl. Ačkoliv je firma součástí obřího koncernu, etikety výrobků se snaží o výjimečnosti zákazníky přesvědčit velkými písmeny vyvedeným sloganem „rodinná firma“. Viněty lahví likérky Metelka se touto informací nijak výrazně nechlubí, a to přesto, že by bezpochyby mohly. Rodinný charakter této značky přitom nespočívá jen ve faktu, že ji vedou otec.. The post Terezie Macíková: Líbí se mi, že jsme malá rodinná firma first appeared on Metelka likéry.

projít na článek

Rodinná firma. Štěstí nebo neštěstí?

Na téma rodinná firma bylo napsáno mnoho řádků. Obecně se říká, že české rodinné firmy neměly na co navázat po padesáti letech za Železnou oponou a že se proto museli všichni členové rodiny vše učit od píky. Ano, řemeslo či jakoukoli jinou oblast podnikán

projít na článek

Rodinná firma Swarovski - tradice a současnost

Společnost Swarovski je i v současnosti rodinnou firmou. Počátky brusičství skla sahají do vesničky na Jablonecku. Světová firma na výrobu skleněných šperků a bižuterie nadále prosperuje. Světoznámé skleněné figurky Swarovski od roku 1976.

projít na článek

Nezačalo to u vás

Převzatý článek   Nezačalo to u vás: Jak zděděné rodinné trauma formuje to, kým jsme   Zdroj: http://mocvedomi.cz/nezacalo-to-u-vas-jak-zdedena-rodinna-trauma-formuje-to-kym-jsme/

projít na článek

Připravili jsme pro vás letní akci!!!

Připravili jsme pro vás letní akci!!! Stačí označit naši stránku jako „To se mi líbí“ a my vám vytiskneme vizitky za poloviční ceny. Nenechte si ujít zajímavou příležitost Příspěvek Připravili jsme pro vás letní akci!!! pochází z Tisk Horák a.s.

projít na článek

Video souhrn prvních dní na NZ

Zdravíme všechny v tomto prvním díle se podíváme na to jak jsme přijeli na NZ co máme v plánu, jak jsme si koupili auto a jak se nám tady vlastně líbí doufáme, že si video pěkně užijete a moc se nám nesmějte :D ahoj zdraví Patrik Máček a Marty.

projít na článek